un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube.

O femeie la 39 de ani

27 Iul 2012  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

Acum niște zile, pe la 4 dimineaţa, rula pe Diva un fel de reality-show numit “Nevestele din Orange County”. Doamna din imagine are 39 de ani! Mie mi se pare că arată extraordinar, mai ales după vreo 3 copii.

În locul unei emisiuni despre oameni bogaţi şi răsfăţaţi (erau şi nişte fete de 16 ani cu clasicele probleme că mamele nu le lasa la nu ştiu ce concert sau că maşina decapotabilă nu-i de culoarea potrivită), mai bine s-ar face nişte emisiuni medicale cu sfaturi de bun simţ de genul “cum să arăţi bine la 40 de ani”, “cum să te machiezi fără să arăţi a prostituată”, “cum să nu porţi cizme vara”, “cum să nu arăţi a piţipoancă în poze” şi altele asemenea.

  5 comentarii

 1. Din 5 august, pe Tlc, fix cu machiaj

    (Citează)

 2. Nu’s expert, dar din câte înteleg, americanii au un acronim inventat pentru astfel de doamne – MILF.

    (Citează)

 3. Da cu cizmele ce ai? Nu zic să poarte UGG în toiul caniculei, dar cizmulițele alea de dantelă sau ceva asemănător și lejer/ușor pe un picior lung arată meseriaș.
  Off topic: cizmă sau cismă?

    (Citează)

 4. Cizmele, vara, sunt pentru alea cu degete si glezne urate.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus