blog demisec cu note fine de tehnologie

Căutați o trotinetă electrică? Citiți review-ul de la Ninebot ES2. Urmăriți-mă și pe Instagram și YouTube.

Alex Velea devine imaginea Ballantine’s in Romania

1 Nov 2011  ·

GÂNDURI  ·

10 comentarii

Ballantine’s este una dintre cele patru mărci de whisky pe care le prefer. Dintre toate, Ballantine’s mi se pare cel mai uşor pentru stomac şi cel la care îi simt cel mai bine aroma atunci când îl beau.

Că veni vorba de gusturile mele, nu-mi place whisky-ul cu gheață (prefer sa fie sticla răcită a priori), iar oricând, dar oricând, sprijin o campanie care să spună “un whisky bun se bea simplu”, nu combinat cu cola, Redbull, vin sau alte prostii.

Nu s-au chinuit oamenii ăia să-l distileze, să aleagă cu grijă recolta, apa din cine știe ce izvor, cărbunele special cu care fac focul, butoaiele în care țin tăria câțiva ani, perioadă în care capătă culoarea arămie și aromă suplimentară (de obicei se ține în butoaie în care anterior a fost bourbon, pentru un pic de aromă specială), in fine, n-au făcut toate acestea ca să pui în băutura lor suc sau energizat. Dacă ești mai pămpălău și nu suporți o tărie, bea altceva.

Ieri seară am fost la o conferinţă de presă, chemat de Ballantine’s. Anunţul mare al serii a fost că Alex Velea a devenit ambasadorul acestui brand în România şi îl va promova (sau se vor promova reciproc) către fanii săi şi în concertele pe care le va ţine. Din ce am înţeles la conferinţă, Ballantine’s nu este genul de marcă ce se doreşte a fi băută seara, “lângă şemineu”, ci mizează pe distracţie, tinereţe, energie şi petreceri, whisky-ul lor fiind băut în principal în cluburi.

De aici şi parteneriatul cu Alex Velea. Am văzut şi o galerie de imagini făcută în distileria Ballantine’s din Scoţia, unde Alex Velea a fost în vizită, plus un mic interviu în fața moderatorului serii. Mi-a plăcut de Alex, omul are un talent înnăscut pentru a face show. Nu mă refer doar la cum cântă şi dansează (l-am văzut la caravana Lenovo, e tare în spectacol – genul hiperactiv care pare băgat în priză), ci şi la cum vorbeşte şi cum se descurcă în public.

Am văzut pe acolo şi o sticlă de whisky de 30 de ani, dar n-am avut ocazia să beau din ea. Cum o fi?

  10 comentarii

 1. Radu totusi nu compara single malt/casket cu blend-urile gen Ballantine’s Daca vrei sa bei un whisky bun caruia sa ii apreciezi aroma bei un single malt fara gheata.
  Daca esti intr-un club/bar/restaurant si doar vrei sa bei un whisky servesti linistit un blended de preferinta cu sifon dar daca nu si o cola e acceptabila. Jack Daniel’s mi se pare ca a facut chiar o campanie de brand in care sugera sa le bei burbonul cu cola

    (Citează)

  • @Alex: nu le compar, dar nici chiar asa nu le amestec. Vreau si Cola? Beau Cola separat. Nici vinul nu-l diluez… daca vreau cu apa beau apa separat.

   @Carmen: dupa mancare :P

   @NetulLiber: cred ca studiul a aratat ca Alex Velea are multi fani in randul celor care merg in cluburi, la party-uri si in alte zone in care Ballantine’s vrea sa faca vanzare. Asta e suficient. Aia cu 18 ani e treaba clubului si a barmanului, nu a omului care reprezinta brandul.

     (Citează)

 2. Hm, nu te-am vazut pe acolo. te ascunsesei prin spatele vreunei sticle, pesemne :)

    (Citează)

 3. astia cand au facut cercetarea de piata, le-a dat ca alex velea are fani in proportie de 70% peste 18 ani?
  Nu cred ca asta e omul potrivit sa recomande o bautura (sa spunem peste medie) unor oameni mult mai ‘avansati’ decat el. Da, copiilor care ard etnobotanice, le poate sugera ca dupa ce au bagat in ei niste ceai de os de bizon pentru uz veterinar sa ‘stinga’ cu un ballantines de 12 ani. Si cu siguranta o sa aiba succes.NOT!

    (Citează)

 4. Si totusi, accepti ‘sfatul’ celui ce promoveaza ceva doar daca il percepi ca fiind potrivit. Daca mi-ar fi recomandat o sala de forta sau un salon de tatuaje, mi-ar fi fost foarte usor sa il cred si sa ‘cumpar’.

    (Citează)

 5. Cine e Velea asta ?
  Trolez si eu, dar pe bune ca habar nu am cine e .

    (Citează)

 6. Existau atatia “frumusei” pe piata noastra muzicala / telenovelista. Cum de l-au ales tocmai pe asta? In primul rand este de alta etnie (rroma). Mai are si o figura…

  In fine. Puteam sa dau 3 nume acum pe loc…a 3 persoane ce ar fi putut reprezenta imaginea Ballantine’s :).

    (Citează)

 7. @nwradu aaaa. ala e ? merge atunci. parca a doua melodie suna cunoscut.

    (Citează)

 8. Ce frumos a fost si ce rau imi pare pentru ca eu n+am putut sa ajung:(

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus