un blog de Radu Dumitru

Robotesc și la canalul meu de YouTube, dați un Subscribe dacă vă place.

Femei si masini la Romanian Tuning Show: galeriile foto

15 May 2011  ·

AUTO  ·

4 comentarii

panoramic romanian tuning show 2011
Am fost ieri la Romanian Tuning Show, ca primă oprire într-o zi ce a inclus apoi şi Eros Show şi cinematograf-ul IMAX în noaptea muzeelor. La Tuning Show era plin de maşini de top, lucrate cu mare atenţie acolo unde au fost modificate, iar preferata mea este Dodge Challenger-ul roşu pe care-l găsiţi prin imaginile de mai jos.

Un lucru am observat că se întâmplă la astfel de expoziţii atunci când porţi la gât acreditare de presă (de care mi-a făcut rost Nihasa – mersi încă o dată maestre!): toate femeile îţi zâmbesc frumos şi iau o poziţie cât mai sexy, ca să arate bine în fotografii, iar alt avantaj este că nu-ţi mai dă nimeni pliante, oferte şi fluturașe, aşa că a fost perfect totul.

Ştiu că vă interesează întâi fotografiile cu femeile de la Romanian Tuning Show, aşa că să începem cu această galerie. De admirat roșcata și șpagatul în picioare.

Şi acum şi maşinile.

  4 comentarii

 1. yummy@jantenoi :D

    (Citează)

 2. Cat ma streseaza ca nu am avut laptopul cu mine, habar nu am cine a venit pe acolo.

    (Citează)

 3. Da, eram la Bandit Racing. Din pacate nu am avut decat doua masini venite. 3 cu Ludovic la sunet.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus