blog demisec cu note fine de tehnologie

Urmăriți-mă pe Instagram și pe YouTube!

Bordelul cu papusi (NSFW)

29 Nov 2010  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

Un clip incredibil care vine, evident, din patria fetişurilor sexuale, Japonia. Nu arăta nimic şocant sau explicit, dar îl pun NSFW oricum, că nu vreţi să fiţi văzut(a) interesându-vă de aşa ceva.

Câţiva inşi intră într-un bordel din Japonia pentru a filma un documentar. Bordelul e unul mai special. Oamenii îşi aleg un set de haine de femei şi culoarea părului, iar personalul bordelului îmbracă astfel o păpuşă sexuală şi te lasă să-ţi faci de cap cu ea. Unul a ales haine de şcolăriţă şi perucă brunetă şi aşa i-au pregătit păpuşa, întinzând-o pe un pat şi montându-i “a new pussy”, că se pare că sunt de unică folosinţă. Asta ca să vedeţi pe ce fetişuri şi idei de distracţie merg japonezii.

Amuzant este modul în care aia încearcă să le-o tragă la păpuşi, concluzionând că sunt cam mici şi fragile, nu ca manechinele de la alt bordel, unde e calitatea mai bună. Oarecum şocant este şi când discută despre alte bordeluri “inedite” de prin Tokyo. Unul arată exact ca un vagon de metrou, femeile se ţine de nişte bare, ca la călătorie, iar tu te poţi freca de ele, că poate te exciţi când faci asta în mijloacele de transport în comun. Aici ai ocazia să faci mai mult decât să te exciți, e și cu happy ending. Despre alt bordel zic că e cu femei îmbrăcate în şcolăriţe, care scriu ceva la o tablă, iar tu vii şi le-o tragi în timp ce ele îşi văd acolo de exerciţiile de matematică. Ce să mai zic…

Clipul e mai jos.

  6 comentarii

 1. Sad.

    (Citează)

 2. Japonezii sunt…..

    (Citează)

 3. Hehe, asta nu e decit virful aisbergului. Exista citeva bloguri de gaijini care descriu Crapan cu mult umor…Spre deosebire de unele tute din blogosfera Ro, pentru care Crapan e raiul pe Pamint…norocul lor ca au scapat de un gang bang universitar.

    (Citează)

 4. holi shiet

    (Citează)

 5. Inca putin si vom avea parte de sex cu roboti si roboate. Tot japonezii sunt primii :D

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus