un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Pizza Dominium: 50% reducere la pizza pana la sfarsitul anului, prin Facebook

3 Aug 2010  ·

GÂNDURI  ·

8 comentarii

pizza_dominium_1024Oferta Pizza Dominium revine şi e mult mai bună: 50% reducere la pizza în orice restaurant, până la sfârşitul anului, dacă printaţi cuponul de pe Facebook şi îl prezentaţi chelnerului. Eu cu siguranţă voi profita din plin de această ofertă, voi printa un cupon și îl voi ține în portofel. Să iau ditamai pizza cu vreo 15 lei e perfect.

Se va deschide şi un restaurant nou în AFI Palace Cotroceni, pe 25 septembrie din ce spunea Sebastian într-un comentariu la un post anterior. Cam mult durează amenajarea.

Update: dacă nu mai merge linkul, intraţi pe www.facebook.com/dominium.romania şi vă descurcaţi de acolo (e şi un tab sus cu 50% discount).

***

  8 comentarii

 1. Tocmai ce am beneficiat de oferta lor , o pizza cu fructe de mare tocmai ce a fost consumata la 50 % din pret cu o stella langa :)

    (Citează)

 2. WOW ne-ai innebunit cu pizza asta :( trece saptamana sa nu ii amintesti? Meriti pizza pe gratis la cata reclama le faci :)

    (Citează)

 3. Nu merge link-ul ala de Facebook, apropo.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus