un blog de Radu Dumitru

Canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru și youtube.com/NwraduBlog ••• Știri despre Ucraina

Am planuri mari in seara aceasta

23 Apr 2010  ·

GÂNDURI  ·

11 comentarii

O seara nebuna

O seara nebuna

Înainte să râdeţi, gândiţi-vă câte ar fi putut face MacGyver cu o sticlă de Schweppes, nişte prezervative şi un piept de pui (cu os).

Prezervativele acestea “Jeans” cred că sunt noi sau cel puţin eu nu am mai văzut până acum. Nu ştiu de ce se cheamă aşa, pentru că n-au textură de blugi, așa cum mă așteptam, ci sunt transparente şi normale din toate punctele de vedere.
planuri_nasture_600

O reclamă bună ar fi ‘Durex Jeans – pentru cei ce au doar un “nasture” în pantaloni‘. Acum urmează și inevitabilul disclaimer “nu e cazul meu!”, ba probabil ar trebui să adaug și o glumă sau o aluzie subtilă la faptul că sunt chiar dotat (v-am zis că în liceu mi se spunea “trepiedul”?).

Diametru nominal 5,6 cm

Diametru nominal 5,6 cm

Dar apoi întorci cutia invers şi observi ce scrie acolo: “diametru nominal: 56 mm“. 5 centimetri şi 6 milimetri în diametru! Şi asta nominal, adică uzual, normal, comun. Nu maxim! Şi aşa scrie pe fiecare cutie de Durex, indiferent de tip. Luați o riglă și vedeți cât înseamnă asta! Cine o are atât în diametru, să ridice mâna.

  11 comentarii

 1. Durex Jeans …. cu capse, pentru plăcerea ei.

    (Citează)

 2. Eo, da n’ash ridica mana ca sa nu ma loveasca….

    (Citează)

 3. Am ridicat-o dimineata, ajunge pentru azi.

    (Citează)

 4. eu nici platit nu inteleg combinatia apa tonica prezervativ
  oare sunt alcoolic?

    (Citează)

 5. pe vremea mea terbuia sa o amatesti cu ceva conversatie( sau daca erai mai balbait cu ceva alcool) vad ca tineretul a progresat. Acum se bea apa impinsa(asa numesc cei de la tara apa tonica)….bine asa!

    (Citează)

 6. Tot albastre, ca si extra safe…

  Prin octombrie anul trecut, coboram intr-o seara, dupa ora 10, la metrou la Stefan cel Mare. Era acolo un fel de chiosc in fata caruia statea o lada frigorifica de inghetata Antarctica. Ce mi s-a parut mie initial ca ar scrie pe lada frigorifica? Durex extra safe! (Era intr-adevar albastra si Antarctica scris intr-un dreptunghi cu colturile rotunjite.)

    (Citează)

  • @bronto: le stii pe dinafara dupa culori? Eu trebuie sa citesc cum se numesc si descrierea ca sa vad care e care.

     (Citează)

 7. I guess that’s just how my brain works :) Retin culori destul de usor :-?? Se aplica si la ciocolata, cosmetice, etc.

    (Citează)

 8. Înțelesesem ca diametrul nominal e cercul aplatizat, o semicircumferința.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus