un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

Miss Univers 2007 e din Japonia

29 May 2007  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

Riyo Mori, Miss Japonia, a câştigat şi titlul de Miss Univers 2007. Are 20 de ani. Pe următoarele locuri s-au clasat Natalia Guimaraes, Miss Brazilia şi Li Jonaitis, Miss Venezuela. Într-o perioadă în care femeile se plâng că uneori sunt tratate doar ca nişte obiecte sau “păpuşi”, mi se pare interesant de notat cum la astfel de concursuri nimeni nu dă doi bani pe numele concurenţelor, ci doar ţară din care provin. Nu că asta ar opri vreun bărbat să o viseze pe Miss Brazilia noaptea…

  6 comentarii

 1. oau, japoneze cu tzatze mari

    (Citează)

 2. oau, japoneze cu tzatze mari..!

    (Citează)

 3. =))

    (Citează)

 4. De asta au si ales-o. Pt ca se intreba lumea mai demult de ce Romania nu are reprezentanta la Miss Univers… este cum ziceam eu, licenta in Romania este detinuta de face2face models, care nu a avut timp sa organizeze o preselectie. Sau bani.

    (Citează)

 5. deci oau, …

    (Citează)

 6. Marius Muscalu

  31/05/2007 la 1:56 AM

  eu n-am inteles care e surpriza…in majoritatea ziarelor…vai, ce surpriza…a castigat o japoneza…si ?!

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus