un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

“CălătoreÈ™te cu mine” începe mâine

13 Aug 2015  ·

TURISM  ·

2 comentarii

Nu călătoriți cu mine, ci cu Ivo Bobal de la cumotorul.ro. V-am mai spus eu despre proiecte mișto de călătorie; din păcate Duba Libre nu s-a mai concretizat anul trecut, duba n-a mai plecat spre Mongolia, dar anul acesta îl puteți urmări pe Ivo în călătoria lui prin România, după ce în 2013 s-a dus până în Anglia la capătul Europei.

“CălătoreÈ™te cu mine” e un proiect prin care voi puteÈ›i alege destinaÈ›ia. Ei pleacă din BucureÈ™ti cu motoarele, iar în fiecare seară vă vor asculta sugestiile pentru o nouă destinaÈ›ie. Singurele condiÈ›ii sunt să fie la o distanță de maxim 300 de km È™i să fie în altă direcÈ›ie decât cea din care au venit. Totul va dura 17 zile, va fi filmat (vor să înscrie filmul la Motorcycle Film Festival din Brooklyn) È™i există diverse premii inclusiv pentru cei ce urmăresc proiectul.

Din echipa care-l va însoți pe Ivo total sau parțial în călătoria de 17 zile fac parte mai mulți motocicliști și bloggeri precum Andrei Cismaru, Răzvan Baciu, Doru Panaitescu, Cosmin Tudoran, Bogdan Brylynski, Marian Ionescu, plus oameni pricepuți la filmare și fotografiere, după cum puteți vedea aici. Până și Ewan McGregor și Charley Boorman i-au urat noroc.

Nu ne rămâne decât să-i urmărim pe Twitter și Facebook sub hashtag-ul #calatorestecumine și să le propunem zilnic niște destinații. Tare mi-aș dori cândva să pot pleca și eu așa, pentru atâtea zile, încotro văd cu ochii.

DCIM100GOPRO

Ivo s-ar putea să vă fie cunoscut și pentru că a inventat rețeta kebab-ului cu același nume de la Calif, o minunăție cu vită și rodie din care, la un moment dat, am mâncat trei într-o zi.

    2 comentarii

  1. e foarte tare proiectul, dar la faza cu mesajul pe Facebook chiar crede sau crezi ca i-a raspuns Ewan sau Charlie?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus