un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 23 iulie 2018

23 Jul 2018  ·

ȘTIRI  ·

11 comentarii

Am fost sâmbătă la evoMAG să văd trotinete electrice. Era multă lume acolo și diverse trotinete, biciclete și segway-uri electrice erau călărite în toate părțile. I-am văzut și pe cei de la We Are Electric, în general au trotinete de mari dimensiuni (și unele tunate cu boxe). Eu probabil mă voi îndrepta spre un Ninebot ES2: e la fel de înaltă precum un E-Twow, dar arată mai bine și este mai ieftină, deși trebuie să mai cercetez niște aspecte tehnice particulare. Mi-a mai plăcut și acest Inokim Light, cu frână ca de bicicletă, dar mi se pare că are amortizare.

    11 comentarii

  1. Am facut putin research, in cazul Brezeanu pare doar coincidenta de nume. Pe Linkedin apare ca a facut liceul in Ploiesti. Nu stiu ce sa zic in schimb despre Petrescu, a terminat Vianu. :)

      (Citează)

  2. Inokim light se gaseste si in varianta inokim light super cu acumulator de capacitate mai mare.
    Nu are amortizare. Amortizarea este facuta de rotile care sunt cu camera.
    Motor de 250W, usor de demontat, mai greu de schimbat camera.

      (Citează)

  3. Șubrezeanu i se spunea :)
    Despre care Petrescu vorbești? Era odată un comunist feroce la microunde, dar înainte de ’90.

      (Citează)

  4. mai era stirea cu uber in nyc ca 3 persoane au fost declarate ca angajati, nu ride sharing hau hau si balarii.

      (Citează)

  5. Ai văzut și unboxing.ul celor de la We are Electric ? https://www.facebook.com/weareelectric.ro/videos/274280526675424/

      (Citează)

  6. Trotinetele nu sunt sanatoase pentru coloana/picioare la copii.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus