un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 17 iulie 2018

17 Jul 2018  ·

ȘTIRI  ·

17 comentarii

Conturi de Instagram: Alexandra Urs, recomandată de George.

    17 comentarii

  1. Ofertele Amazon de SUA nu prea conteaza, pentru ca au transport scump si taxe vamale si mai ales TVA luate cu japca in avans.

    Testele de TV facute de aia sunt irelevante pentru noi, nu au testat nimic care sa coste mai putin decat o masina buna la mana a doua.

    Marina Dina din editia precedenta are corp misto iar fata e motivul pentru care se dezbraca.

      (Citează)

  2. Oarecum offtopic: americanii au facut un experiment in care au despartit trei gemeni identici la nastere si i-au trimis in trei familii foarte diferite, dupa care i-au urmarit cum evolueaza de-a lungul vietii. Experiment foarte tare, ca raspundea intrebarii cat e genetica de vina si cat e factorul de mediu de vina in ceea ce suntem.

    Baietii au aflat de experiment si acum cei care l-au facut se ascund cat pot de bine, pentru ca etic e o mizerie.

    Dar cel mai tare ii frustreaza pe tripleti ca nu pot exista concluzii la experiment. Macar sa fi folosit la ceva, zic ei. Si exista indicii ca rezultatul e semnificativ. De exemplu cei trei cand s-au intalnit aveau acelasi model de pantofi. Ceea ce in America, unde sunt atatea modele, e cam prea mare coincidenta. Este gustul estetic ceva genetic?

      (Citează)

  3. ref. netflix, stiu ca nu contez da de cand cu stirea m-a facut mai atent si am suspendat momentan abonamentul.. d ela inceputul anului m-am uitat rar, de 2-3 ori pe luna la el dar din comoditate nu l-am suspendat…

      (Citează)

  4. conturi de instagram e adresata muierilor?
    adica tot conturi cu femei imbracate pui, de zici ca sunt la concurs de moda.
    sa iti aduc aminte – idea cu instagram era pt alea care stau mai mult in chiloti, nu de dragul artei…

      (Citează)

    • Din alea dezbrăcate găsești pe pornhub. Eu vreau să promovez conturi românești. Cumva nu pot scăpa de cele cu femei, că aș promova și fotografi talentați sau alt tip de conturi.

        (Citează)

  5. Ofertele de pe amazon.com sunt inutile deoarece, costă transportul foarte mult și mai sunt și taxele vamale. Pentru cei interesați de o boxa portabilă acum la reducere de Stock Busters: Boxa portabila Trust Fyber Go, Bluetooth, Black
    https://www.emag.ro/boxa-portabila-trust-fyber-go-bluetooth-black-8713439220100/pd/D96MM0BBM/?utm_campaign=share%20product&utm_source=mobile%20app&utm_medium=ios

      (Citează)

  6. Octav:
    Link?

    google it. dureaza cam 0.28 seconds

      (Citează)

  7. Sunt promoții și pe amazon.co.uk, .de, .fr, .it și aici nu e vamă, doar transport. Dacă cumperi mai multe produse, merită efortul. Mi-am cumpărat niște board games și ceva electronice.

      (Citează)

  8. “Și despre Apple se zvonește că va introduce un iPhone mult mai mare.”

    cat de mare? va avea manere?

      (Citează)

  9. Cătălin Tănase

    17/07/2018 la 6:56 PM

    Poate cu ocazia asta cei de la Netflix se vor răzgândi cu privire la scumpirea abonamentelor

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus