un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 13 iulie 2018

13 Jul 2018  ·

ȘTIRI  ·

18 comentarii

Conturi moldovenești: Sandra Dodon și Margarita Dodon.

    18 comentarii

    • Ce boschetari. Numai pe alea cu touch bar le-au actualizat. Pro-urile fara touch bar au ramas cu gen.7. Si-or fi dat seama ca ar fi devenit instant best-buy.

        (Citează)

  1. Si neutrinii sunt cunoscuți de mult. Meanwhile România atrage numeroși cercetători străini (in principal cu ELI) care vin sa lucreze împreună cu românii.

      (Citează)

  2. Sandra și Margarita Dodon sunt rudele lu’ … ?

      (Citează)

  3. Apropo de IG, eu îl urmăresc pe antrenorul de fitness https://www.instagram.com/florincujba/

    Are pe IGTV un program foarte bun de exerciții de realizat acasă pentru tonifierea mușchilor plus multe explicații despre carbohidrați și glucide.

      (Citează)

  4. Nu stiu cum reuseste Microsoft sa-si vanda solutiile si sa faca asa multi bani. Despre alta aplicatie a lor de chat nici nu vreau ca sa mai aud. In companie se foloseste in principiu Skype free cu conturi personale pentru ca angajati sunt raspanditi in toata lumea, iar anul acesta s-a dorit trecerea la Skype for Business. Dupa 6 luni au renuntat toti la Skype for Business pentru ca nu are nici macar functionalitatile esentiale. Nu poti corecta greselile (odata cei ai scris, scris ramane), nu merge sa trimiti imagini din clipboard (ex: print screen), trimisul de fisiere se face ca in anii 2000 fara drag and drop, textul se trimite mai greu, etc, etc. Pe mac se misca si greu si mananca procesor si in idle. Arata ca varianta de skype free de acum vre-o 6-7 ani si mai costa si o caruta de bani.

      (Citează)

    • Nu stiu ce infrastructura de Skype for Business ati avut voi in compania voastra, probabil pusa cap la cap de ceva IT-isti ramasi repetenti. La mine in companie Skype for Business face toate cele care spui tu ca nu merg: poti sa trimiti imagini din clipboard fara probleme (simplu CTRL+C si CTRL+P), drag & drop fisiere merge flawless etc.
      Am lucrat in cariera cu multe solutii asemanatoare Skype for Business si este printre cele mai bune existente pe piata pe segmentul ei.

        (Citează)

    • La noi s-a trecut de la Skype for Business la Jabber (facut de Cisco) – sa vezi ce plangem dupa Skype…

        (Citează)

    • Cam 25% au Mac-uri, iar aplicatia de mac functioneaza cu limitarile descrise de mine. Tot pe Mac aplicatia Skype free functioneaza ireprosabil. Restul de 75% au Windows 7 Enterprise si se plang de diverse probleme, posibil sa fie setat prost AD-ul nostru, insa mi-e greu ca sa cred ca se poate dezactiva drag and drop si editarea de mesaje, si chair daca s-ar putea, de ce ar dezactiva cineva asa ceva?

        (Citează)

    • Si eu am skype for buss la munca si este practic inutilizabil.
      Dar eu nu mai pot folosi skype-ul nici privat, e atat de incurcat incat nu stiu nici macar cum sa apelez pe cineva.
      Skype a ajuns o chestie sinistra, e stiut si la microsoft.

        (Citează)

  5. Dodoancele au vreo legatura cu presedintele? Nu stiu cat de comun este numele de familie in Moldova.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus