un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Țineam cu cealaltă echipă, dar degeaba

28 May 2018  ·

GÂNDURI  ·

18 comentarii

Eu țineam cu Liverpool în finala Champions League, ca să mai ia și englezii câte un trofeu, dar cu două greșeli de portar și un gol ce va rămâne în generice pentru mulți ani de acum încolo, ce poți să mai zici? 3-1 și gata, hai acasă, s-a mai încheiat un sezon de CL, unul foarte frumos.

Real Madrid a câștigat la rând finala în 2016, 2017 și acum 2018, plus 2014 în ultimii ani. În total, au 13 titluri de campioni. Mă gândeam cum sună asta raportat la faptul că cea mai bună performanță a echipelor românești în ultimii ani este că au ajuns în grupele Champions League. Vă dați seama ce diferență? Vă dați seama că pentru Real deja câștigarea CL începe să fie ceva… banal?

Am avut aceeași senzație și privindu-l pe Ronaldo pe finalul meciului. Omul părea mai degrabă supărat că nu dă și el gol în loc să fie bucuros pentru un nou titlu. Ce viață! Ce nivel de performanță față de ceea ce vedem în fotbalul din țara noastră!

Update: zice bine Corina Băcanu aici: pentru o echipă ce are imnul You’ll Never Walk Alone, jucătorii lui Liverpool n-au avut probleme în a-și abandona portarul pe teren la final, în loc să-l consoleze, iar susținătorii echipei îi tot urează moartea de câteva zile.

Anul acesta am văzut meciul cu stil, la o vizionare organizată de Heineken la Romexpo (practic de la Food Truck Fest am intrat la meci). Cred că ecranul era mare cât un apartament. Serios, ochiometric așa, cred că avea 10 metri lățime și vreo 5 înălțime (5,64 dacă e să respectăm formatul 16:9 :P), ceea ce dă peste 50 de metri pătrați. Nu știu cât avea exact, dar așa ar trebui vizionate meciurile.

Cred că niște întreprinzători deștepți ar putea organiza astfel de vizionări și la meciurile viitorului campionat mondial ce începe pe 14 iunie. Bilet, plătești berea, poate niște street food în jur… ar putea ieși ceva bun.


(fața mea privindu-l pe Karius în acțiune)

    18 comentarii

  1. Cea mai mare pierdere de timp să te uiţi la niște milionari care plimbă o bășică pentru un rezultat foarte probabil dinainte aranjat sau cel puţin foarte influenţat de chestii extrasportive.

      (Citează)

    • Asta o spune unul care comentează pe blog-uri.

      Când a fost campionatul in Brazilia, reprezentanții TVR făceau razii prin Centrul Vechi pentru a reclama barurile care transmiteau meciurile, ar fi fost necesara un acord din partea TVR si o taxa.

        (Citează)

  2. O citezi pe Corina Bacanu intr-un articol despre finala UCL….
    Si eu o iubesc dar macar nu sunt insurat :))

      (Citează)

  3. Dacă nu aveai berea în față puteam crede că aștepți ospătarul. ?

      (Citează)

  4. Wow…Corina a vazut ea clar ca l-au lasat jucatorii pe Karius singur..
    WOW

      (Citează)

  5. VIP. atat

      (Citează)

  6. Karius are un salariu de 25.000£ pe saptamana, 1,2 milioane pe an?

    Cand si-a cerut scuze trebuia sa inceapa asa: jumatate din salariul meu anual il donez echipei de juniori Liverpool si imi cer scuze tuturor.

    Aia nu a fost greseala, sa scapi mingea din maini intr-o finala, la salariul ala, la nivelul ala, la momentul ala.

    Antrenorul trebuia sa dea si el 20% din salar ca nu l-a “mirosit” pe idiot.
    Toti jucatorii trebuiau sa dea 5% din salar ca au fost carnati impotriva propriului om, il scuipi dar nu-l lasi jos.

      (Citează)

    • Antrenorul trebuia sa dea si el 20% din salar ca nu l-a “mirosit” pe idiot.

      idiotul fiind portarul cu cele mai multe clean sheeturi de anu asta din CL. Bai nene, amuzanti sunteti astia de nu stiti cum arata un teren de fotbal, dar comentati.

        (Citează)

  7. “Bilet, plătești berea, poate niște street food în jur”

    subtil aia cu bilet, nu renunti la idee nici sa crapi.

      (Citează)

  8. Pentru mine raman sigur si nu doar probabil tot Barca, Messi si…Carlsberg!

      (Citează)

  9. idiotul fiind portarul cu cele mai multe clean sheeturi de anu asta din CL. Bai nene, amuzanti sunteti astia de nu stiti cum arata un teren de fotbal, dar comentati.

    si daca era ce, nu l-a vazut inaintea meciului? nu l-a vazut medicul? psihologul?
    bai nene, pustanul e pus la post de gagica, e cam aerian, absent asa.
    la prima ezitare in timpul jocului trebuia sa-l schimbe.
    nu jucau miuta acolo.

      (Citează)

  10. Cand esti cel mai bun din lume …sau in cazul acesta…cea mai buna echipa din lume…ce motivatie mai ai sa mergi inainte ?

      (Citează)

  11. animaloo:
    tu nici macar miuta nu stii, dar analizezi fotbalul mare. Amuzant

    eu cred ca-ti manaca gura ceva din fotbal si iei critica greu la stomac :)

      (Citează)

    • Macar de. Pana acum doar am cheltuit. Doar ca e amuzant rau sa vezi oameni care nu inteleg foarte bine fenomenul cum analizeaza serios. Ba si mai mult: au pareri si opinii :D

        (Citează)

  12. animaloo:
    Macar de. Pana acum doar am cheltuit. Doar ca e amuzant rau sa vezi oameni care nu inteleg foarte bine fenomenul cum analizeaza serios. Ba si mai mult: au parerisi opinii :D

    Pai si nu e suficient ca pierzi tu la pariuri? Ce vrei sa pierdem si noi dreptul la o analiza mai mult sau mai putin serioasa pe un blog generalist?
    De ce nu stai tu pe spate si sa-ti razi in barba: “bai frate, toti prostii au pareri ma iar eu un destept, rad si ma minunez!” fara a comenta pe subiect, evident. :D

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus