un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 18 mai 2018

18 May 2018  ·

ȘTIRI  ·

31 comentarii

Peste câteva ore merg la Black Sea Defense & Aerospace și poate fac un live pe Facebook de acolo.

Acum o lună am filmat trei clipuri video pentru noul Carrefour.ro. Trei zone diferite din țară, două hipermarketuri, o echipă de 30 de oameni la filmări și cine știe câți ulterior, la montaj, iar eu și cu Vio (îl știți de la stand-up) am fost actorii principali. A apărut primul clip, mai urmează două.

    31 comentarii

  1. Felicitari pentru reclama.

      (Citează)

  2. e bun Vio.

      (Citează)

    • Știu, mă bucur că au montat clipul astfel încât să nu-l eclipsez.

      A făcut mult mai multe glume bune, dar poate le vom vedea la un making of.

        (Citează)

  3. Felicitari pentru reclama. Nu sunt cele mai bune texte, dar pe final a fost chiar amuzanta. Si ai fost destul de natural in ea.

      (Citează)

    • N-a fost nici un text. Cei de la Carrefour au vrut doar să precizăm cum e cu partenerii, livrarea oriunde în țară și atât. În rest, am vorbit noi cam ce-am vrut, iar după ce filmezi câteva duble se cam stabilește un dialog.

        (Citează)

  4. Surprinzator de bună reclama! :)

      (Citează)

  5. Felicitari! :)

      (Citează)

  6. urmatoarea oprire…Hollywood.

      (Citează)

  7. Poti sa le zici celor de la Carrefour.ro ca vand Nintendo Switch cu poza de Xbox One si pret de PS4 Pro. Asta e primul care mi-a sarit in ochi.

      (Citează)

  8. “The webpage at https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FCarrefourRomania%2Fvideos%2F1270463639751506%2F&show_text=0&width=560 might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address.”

      (Citează)

  9. Bunicica reclama, ca idee am priceput tot ce ma interesa… livrare oriunde si platforma cu mai multi furnizori. Mi-a placut.

      (Citează)

  10. Pana la urma stirea zilei este reclama :)
    Felicitari, a iesit frumos.

      (Citează)

  11. Haioasa reclama, oare Vio mai face emisiune la Comedy Central ?
    Ar fi bine ca după ce dai o comanda sa-ți genereze și un cod QR pe care sa-l poată scana, ar fi mult mai rapid.
    Cum ar fi dacă ar livra ceafa și mici de la Grill-ul Kaufland ?

      (Citează)

    • Chiar îți generează o imagine cu un cod QR, iar mai jos scrie numărul comenzii, punctul de ridicare șamd. Pe acesta îl arătam și în reclamă doamnei respective.

      george: Cum ar fi dacă ar livra ceafa și mici de la Grill-ul Kaufland ?

      Nu știu, eu tot aștept să prind deschis food truck-ul Carrefour numit Aripioară și copănel. L-am văzut de vreo 2-3 ori la festivaluri, dar mereu închis.

        (Citează)

  12. Starea de bine datorată lichidelor cu terminatii COOH e permisă la microfon nu numai președinților, ci și marilor comentatori, adică și CTP a permis sieși acest lucru azi la Evropafm, ceva cu avocații lui bată-l focul.
    Oare la fel face și când scrie?

      (Citează)

  13. Felicitari! Poti sa ne spui in ce locatie ai filmat? Arata foarte bine luciul! :)

      (Citează)

  14. nu mi-a placut reclama, in principal din cauza lui Vio, care mi se pare ca s-a scremut prea mult.

    nu mi-a placut nici ca faptul ca cine a facut scriptul nu a avut alte idei de cumparaturi decat dintre cele care fac galagie, mizerie si fum, dar ma rog, asta-i tara, n-ai ce sa faci, tre’ sa filmezi ceva aspirational pentru bizon si ce-si doreste bizonul roman decat sa-si parleasca carnea in natura pe care de fapt nu da 2 bani?

      (Citează)

    • Tu nu esti normal bã baiatule… Exista tratament pentru ce ai tu.

        (Citează)

    • Ai dreptate, pentru Romania nu sunt normal si am nevoie de tratamentul numit emigrare. Doar ca, din diferite motive, nu e o optiune acum.

      Nu exista nici o tara civilizata in care ghertoii sa-si parleasca carnea la marginea drumului sau a padurii in halul in care se intampla la noi.

      Te-ai plimbat recent prin vreo padure, ca sa vezi cate gunoaie sunt pe metru patrat? Sau nu le mai observi, din cauza ca e ceva normal?

        (Citează)

    • Omul în casa lui face ce vrea, inclusiv grătar și muzică. Lista am făcut-o eu cu Vio.

        (Citează)

    • Eu zic sa te mai gandesti un pic la prostia asta pe care tocmai ai spus-o (omul face ce vrea in casa lui), ca daca o retragi in 10 minute nu se pune :-))

      Asta e fix esenta toparlaniei la romani, Radu – ideea ca omul in casa lui face ce vrea.
      Poate sa faca ce vrea, atat timp cat nu-i deranjeaza pe altii, nu? Sau nu?

      Oricum, asta n-are legatura cu ce am zis eu, ca eu nu am zis ca n-ar fi voie.
      E voie, dar asta nu inseamna ca e ok.

        (Citează)

    • De ce n-ai vrea să mănânci un grătar, să asculți muzică și să stai pe șezlong în curtea ta?

      Vio a propus să luăm operele complete de Kafka și să facem un club de lectură, dar eu aveam poftă de mititei și boxă wireless, așa că am mers pe ideea mea atunci când s-a făcut ședința inițială legată de ce teme putem filma :P

        (Citează)

    • Eu am avut impresia ca idee reclamei este “o iesire in natura” dar probabil sunteti prieteni cu Dragnea si lacul e de fapt Belina.

      Acum stim ca putem comanda micii sa-i parlim direct la malul lacului, nici nu mai tre’ sa oprim in drumul spre.

      Oricum, ma bucur ca Carrefour nu vinde ATV-uri, ce sa zic.

        (Citează)

  15. Tare reclama. Printre puținele la care m-am uitat de bună voie și până la sfârșit :) . Felicitări!

      (Citează)

  16. Felicitari pentru reclama.

      (Citează)

  17. Mulțumesc tuturor, mă bucur că v-a plăcut.

    Mai sunt două de lansat. Într-una organizăm o petrecere la casa de la țară a cuiva, filmat undeva spre Horezu, iar în alta decorăm casa unei prietene gravide. Toate au fost ideile noastre, că inițial scenariile erau complet diferite, dar am făcut o ședință și ne-am gândit mai mulți oameni și am ales niște teme care să nu pară nici de ajutor social și nici de ferma vedetelor.

    Cred că următoarele două episoade sunt și mai amuzante. Acesta, fiind primul difuzor (și ultimul filmat, cronologic vorbind) include mai multe informații despre ce reprezintă Carrefour & partenerii.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus