un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Un nou concurs foto pentru posesorii de telefoane Asus ZenFone

18 Apr 2018  ·

TEHNOLOGIE  ·

1 comentariu

Până pe 8 mai, cei cu telefoane Asus ZenFone, indiferent de tipul lor, se pot înscrie la un nou concurs foto organizat chiar de Asus pe site-ul lor. Tema, de data aceasta, este legată de animale de companie, iar eu sunt din nou în juriul concursului alături de Călin Stan, Vlad Eftenie și Bogdan Petre.

Vă puteți înscrie cu maxim 3 fotografii realizate în perioada 1 ianuarie – 8 mai 2018, totul este să surprindă cât mai bine un animal, indiferent de ce face acesta. Tema este cu animale de companie, dar cred că și cei ce nu au unul pot fotografia un câine, o pisică sau altceva prin de soi prin parcuri sau pe la rude, ba poate chiar au o astfel de fotografie în galeria foto.

Premiile sunt un ZenFone 5, un ZenFone 5 Lite și un Zenfone Max Plus. Se mai dau 7 baterii ZenPower Ultra de 20.000 mAh cu încărcare rapidă pentru locurile 4-10, iar 20 de baterii ZenPower se vor da în niște înfruntări zilnice de pe site între două fotografii înscrise în concurs.

Despre ZenFone 5 v-am zis aici. ZenFone 5 Lite este, după cum vă așteptați, o variantă mai ieftină, dar păstrează câteva elemente definitorii ale seriei: are o cameră foto principală de 20 de megapixeli și una secundară cu unghi larg, 120 de grade, pentru a surprinde imagini stil GoPro. Pe partea frontală are tot două camere, una de 16 megapixeli și una cu unghi larg, tot 120 de grade, pentru selfie-uri de grup sau în care doriți să se vadă cât mai mult din peisaj. Vine cu Snapdragon 630, 3 sau 4 GB memorie RAM și ecran de 6 inchi, plus Android 8.

Spor la surprins animale în fotografii cât mai bune!

    1 comentariu

  1. Cand apare la vanzare in romanoa Zenfone 5?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus