un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 27 martie 2018

27 Mar 2018  ·

ȘTIRI  ·

22 comentarii

Conturi de urmărit: Andreea Gherasim, la recomandarea lui Florin.

    22 comentarii

  1. Articolul despre tablete e in spatele unui paywall. Si nu stiu daca se aduce vorba si de oferta super limitata de pe piata la nivelul decent, 8-10 inch, quad-octa core, rezolutii full hd samd… aceleasi modele invechite de Samsung la preturi umflate, Apple la preturi incredibil de mari. Daca oferta era mai diversificata si mai variata aveau cumparatori. Vorbesc din perspectiva unui cumparator, am vrut un 10 inch decent si nu am avut ce sa cumpar in perioada Craciunului.

      (Citează)

  2. Faina treaba cu Telekom si date nelimitate inclusiv la Prepay. Dar mi-a placut ca si ei si Vodafone au scazut perioada de valabilitate a unei extraoptiuni la 28 de zile. Asta practic le aduce lor o luna in plus intr-un an.

      (Citează)

    • Faină, dar din nou clienții prepay sunt avantajați. La abonamente e următoarea treabă: vrei net nelimitat la 5 euro, trebuie să mai fii abonat și la alt serviciu Telekom (internet, tv etc), altfel costă de fapt 7 euro. La prepay… e doar 5 euro.

        (Citează)

    • La Vodafone e de mult 28 de zile. Aveau o singura optiune valabila 35. Asta imi ridica urmatoarea problema: pot face incarcari programate lunar pt. cartela lui fiu-meu, problema e ca alea 28 de zile si cele 30-31 din luna dau la un moment dat o diferenta astfel incat ramane fara credit necesar pt. activarea optiunii si trebuie sa intru sa alimentez manual.

        (Citează)

    • o smecherie sa mai fure un pic. 5euro in plus pe an se aduna de la fiecare. de parca au iau salariul la 28 de zile. nu are nimeni nevoie de net nelimitat. cativa giga sunt destui pentru average joe.

        (Citează)

    • NW, de ce ții pentru tine date importante? Să nu te acuze “ceilalți”?
      Săptămâna trecută mi s-a ofertat cum zici, dar era să mă portez, că nu voiau sa îmi dea decât pe 2 ani. Nu știam de ce 5 euro… acum știu..

        (Citează)

  3. Oferte la emag de pasti: aveam in favorite ceva care ieri era 150, azi e 171 :)) Cred ca ofertele sunt pt emag.

      (Citează)

  4. P20 Lite se vinde in italia cel putin de vreo 2 saptamani. chiar sunt si review-uri cu el.

      (Citează)

  5. Azi se împlinesc 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România.

      (Citează)

  6. Am primit update la Oreo pe S8.

    2 chestii aiurea:
    * badge-uri pentru icoane are doar cand folosesti launcher-ul propriu Samsung. Il preferam pe cel de google.
    * Googgle Assistant este deodata indisponibil pentru Romania…

      (Citează)

  7. La conturi de urmarit sincer eu nu as da importanta persoanelor ce lucreaza la Antene… Asa, ca principiu de viata.

      (Citează)

  8. GabrielG:
    Asa si ?

    pai hai sa te luminez… lansarea oficiala este azi pentru toata gama P20.
    P20 lite e la vanzare deja.

      (Citează)

    • Se stie ca Huawei lanseaza versiunile Lite in evenimente separate. Azi au lansat doar P20 normal, Pro si Porsche Design. Cel Lite a fost lansat acum o saptamana (sau ceva de genu)

        (Citează)

  9. fire HD nu e oficial pe piata din .ro. Huawei nu avea decat un 8 inch si un lite overpriced cand am cautat eu.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus