un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 23 martie 2018

23 Mar 2018  ·

ȘTIRI  ·

15 comentarii

Astăzi plănuiesc să merg la SIAB și poate să fac un live facebook de acolo, prezentând târgul în acest mod, dacă mă lasă urgia albă de afară #codrosu. În caz că fac asta, Tech7 se amână poate pentru seară sau mâine dimineață – oricum singura știre importantă a săptămânii este treaba cu Cambridge Analytica.

Conturi românești: Bianca Matei.

    15 comentarii

  1. Bianca Matei: this account is private

      (Citează)

  2. aia nu e amenda ce au primit baetii aia ,aia e bacsis de frizerie!

      (Citează)

    • Da, așa este. Oricum nici o amendă n-ar fi fost considerabilă pentru nivelul lor.

      Mai importantă este confirmarea oficială că practica lor n-a fost corectă. Chiar au fost oameni care s-au trezit fără roaming pentru că nu le-a zis nimeni că trebuie pachetul de minim 8 euro pe cartelă ca să-ți funcționeze telefonul și din străinătate. Inclusiv Matilda a aflat acest lucru pe pielea ei în Polonia, noroc că eram și eu acolo și a sunat de pe telefonul meu la serviciul clienți și s-a lămurit.

        (Citează)

  3. Se vinde și Telegram în curând, chiar dacă e al rușilor…
    “nenorocirea” cu CA demonstrează cât de creduli pot fi unii oameni și cât de ușor îi poți manipula doar dându-le informații greșite, chiar dacă nu sunt transmise pe canale oficiale.

      (Citează)

  4. reduceri de primăvară? care primăvară?

      (Citează)

  5. Catalin Tanase

    23/03/2018 la 1:21 PM

    Eu folosesc Telegram si pentru altceva decat notificarile pt cutremure. Acolo unde e posibil, il prefer in locul whatsapp, pentru ca are aplicatie nativa pe pc, il pot folosi pe dispozitive multiple si are si aplicatie pentru smartwatch

      (Citează)

  6. Pentru cei care de-abia și-au făcut cont pe Spotify, a fost lansat playlistul Release Radar – este personalizat pentru fiecare utilizator, conține 30 de melodii noi ale artiștilor preferați plus câteva recomandări, conținut actualizat în fiecare zi de Vineri.
    Îl găsești cautând Release Radar.
    Follow sa-ți rămână în lista de Playlisturi.

      (Citează)

  7. Stirea zilei: “Elon Musk deletes Facebook accounts for Tesla and SpaceX” http://money.cnn.com/2018/03/23/technology/elon-musk-facebook/index.html

    Acum nu mai astept decat ca Musk sa lanseze un site de socializare, o alternativa la Facebook :D

      (Citează)

    • Cam proastă decizia. Problema cu Facebook este a utilizatorilor obișnuiți, companiile sunt avantajate de sistem pentru că pot introduce reclame.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus