un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Puteți câștiga un Audi RS5 din câteva apăsări pe ecranul telefonului (p)

5 Mar 2018  ·

TEHNOLOGIE  ·

23 comentarii

România a migrat treptat spre concursuri simple, ușor de accesat, chiar dacă premiile rămân mari.

Nu știu dacă vă mai aduceți aminte vremurile cărților poștale ce se trimiteau la concursuri ca înscriere. Au fost câteva Pro Revelion, ba chiar și un Pro NATO cu ocazia intrării României în această organizație, în care se strângea o cameră plină cu vederi și un realizator TV sărea în morman ca în piscină și extrăgea un câștigător.

Apoi au fost anii cu bingo la televizor. N-am înțeles niciodată prea bine regulile; tu bifai numere pe cartonașul tău, dar la un moment dat se trăgea la sorți o serie și câștigau cei ce aveau acele cartonașe și gata. Chiar și așa, au fost ani în care duminica era bingo pe toate canalele TV principale.

Acum lucrurile sunt mai simple, intri în aplicație, apeși butonul și ești înscris, ba poate câștigi și premii intermediare. Vodafone organizează în interiorul aplicației My Vodafone un concurs de amploare în care marele premiu este un Audi RS5 Coupe (da, RS5, valoarea din Regulament este de peste 129.000 de euro), premiu ce va fi acordat prin tragere la sorți pe 12 aprilie 2018.

Ocazia este o campanie numită Cea mai bună rețea te sărbătorește, pornită la scurt timp după ce Vodafone a obținut certificarea de cea mai bună rețea pentru voce și date mobile de la P3 Communications și titlul de cea mai bună rețea mobilă de tip 4G din țară de la Ookla.

P3 sunt cei care fac un traseu prin țară și testează câteva zile rețeaua în diverse moduri, iar Vodafone câștigă al patrulea an la rând testarea comparativă pe voce și date. Upgrade-urile rețelei și trecerea la Supernet 4.5G cu siguranță au ajutat la menținerea titlului.

Ookla sunt cei ce operează rețeaua Speedtest, unde Vodafone a depășit concurența la viteze medii de download și upload 4G în testele făcute de utilizatori în întreg anul 2017, plus că este rețeaua cu cea mai mică latență.

Premiul cel mai interesant este acel Audi RS5 Coupe, dar nici cele zilnice nu sunt de neglijat. Se mai dau vouchere de city-break-uri în Londra, Paris, Barcelona sau Roma ce includ avion și cazare 3 nopți la un hotel de 4 stele pentru două persoane, telefoane Samsung S8, Nokia 8, Huawei P10 Lite, tablete MediaPad T3, console PlayStation 4, camere GoPro, cursuri defensive de pilotaj, dar și cursuri de condus sportive (și pe acestea la ține Simone Tempestini, campion de raliuri), alte telefoane, căști și gadgeturi, vouchere de reducere, credit pentru reîncărcare și alte premii.

Pentru înscriere, descărcați aplicația My Vodafone (există variantă iOS și Android) și apăsați butonul de tragere la sorți. Aveți by default o singură extragere pe zi, dar puteți primi mai multe prin share-uri pe Facebook sau invitându-vă prietenii să utilizeze aplicația. Inclusiv cei ce nu sunt clienți Vodafone pot câștiga premii zilnice, dar pentru a participa la extragerea finală din 12 aprilie, cea pentru Audi RS5, trebuie să se porteze în rețea.

Eu n-am câștigat până acum decât experiență, cum ar fi vorba glumei, dar nu-i nimic, intru periodic ca să acumulez șanse suplimentare la Audi. Dacă ați fost mai norocoși decât mine, spuneți în comentarii. Pentru a juca și voi, descărcați acum aplicația, plus că puteți invita din ea și alți prieteni.

    23 comentarii

  1. care e totusi logica in a oferi un premiu pe care 99% dintre potentialii castigatori l-ar vinde in secunda 2?

    PS astept concursul cu R8, pentru facut piata si mers la biserica.

      (Citează)

  2. Am deja 3 vouchere la produsele philips :))

      (Citează)

  3. Am 3 maps pass, nu am timp fizic sa le activez pe toate pana expira, nu am oricum la ce sa le folosesc (wtf, si daca mergi toata ziua prin Bucuresti cu Waze deschis nu cred ca spargi mai mult de 1-2GB pe luna).
    Cred ca preferam un concurs ca pe vremuri, cu pixuri si sepcute, macar primeai ceva utilizabil.
    Mai incerc, poate castig o oglinda de Audi :D

      (Citează)

  4. Am altă rețea :p .

      (Citează)

  5. La prima extragere, cu share de cod, am castigat minute si sms nationale nelimitate 30 zile si 160 lei reducere la ceva Bitdefender.

      (Citează)

  6. Iugas:
    La prima extragere, cu share de cod, am castigat minute si sms nationale nelimitate 30 zile si 160 lei reducere la ceva Bitdefender.

    In schimb mi-au disparut 1.19 euro din credit. Nu stiu cum, ca aveam o gramada de minute in toate retelele nationale si internationale si vreo 20 de giga de trafic. Oh well…sa-i foot in noroc pentru faza asta.

      (Citează)

  7. Postolachi Dumitru

    05/03/2018 la 3:39 PM

    Dacă ești din altă rețea și te joci în aplicație poți transfera șansele pe un număr de Vodafone (îți cumperi o cartelă, de exemplu). Șansele însă nu se cumulează, numărul de Vodafone pierde șansele acumulate până la momentul acceptării unui transfer.

    Eu particip din 15 februarie cu un număr de Orange și azi am făcut transferul de șanse către numărul Vodafone. Aveam 13 șanse pe Vodafone și 82 pe Orange, acum am 82 șanse în urma transferului pe Vodafone și numărul de Orange nu mai poate participa la campanie.

    Pe Orange am câștigat o tonă de vouchere Philips, pe Vodafone am câștigat încă din prima zi un Video Pass.

      (Citează)

  8. Ma bucur ca programatorii acestei aplicații au renunțat la imaginea din tutorial in care scria ca ai cost suplimentar de 300 Euro, acum apare doar 2 euro.

      (Citează)

  9. si apropo, o buna parte din premii sunt tepe.

    reducerea la bitdefender e de ~30 lei.

    voucherul de 160 lei se cheama 139.99 lei, dar bitdefender e deja redus pe site-ul oficial cu ~110 lei, iar reducerea cu cod se aplica la pretul intreg, deci…teapa.

    iar la chiocofashion sau nu mai stiu care, e codul public pe net, nu e ceva custom generated by vodafone.

      (Citează)

  10. Ar fii fain sa fie un loc undeva unde sa schimbam premii intre noi, eu am castigat multe pe care nu le folosesc

      (Citează)

  11. am cartela cu minute nelimitate in retea si am castigat 1 zi minute nelimitate in retea ! acum am de 2 ori mai multe minute nelimitate in retea ! Multumesc vodafone ca m-a scos din foame ! norocul lor e ca portocalii sunt praf iar aia de la digi si telekom au servicii de toata jena

      (Citează)

  12.   (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus