un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Extinderea Sun Plaza a fost finalizată, a dispărut șantierul

23 Mar 2018  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

10 comentarii

Am dat o fugă ieri prin Sun Plaza ca să văd centrul comercial la final de renovare. Lucrările s-au terminat, nu mai e șantier acolo, mall-ul este din nou întreg.

Doi ani a durat reconfigurarea și a adăugat 20.000 de metri pătrați de spații comerciale pentru un total de 81.000; extindere făcută în mai multe etape. Acum a fost finalizată ultima etapă, adică reconfigurarea spațiului central din zona veche.

Mallul are acum forma literei b mici. Dacă vreți să mergeți de la intrare spre food court, folosiți culoarul din stânga; cel din dreapta face întâi un ocol prin zona nouă, cea inaugurată anul trecut. În centrul centrului comercial a fost reconfigurat acum spațiul și acolo se va găsi în principal un magazin Mango, parter+etaj, încă nedeschis. Am văzut că este în curs de amenajare și un nou restaurant, Marty Plaza, ce se va deschide pe 11 aprilie, iar comunicatul de presă primit vorbește și de un nou Toan’s în zonă, o veste foarte bună pentru mine și toți cei cărora le place supa lor pho bo. Alte 9 magazine sunt menționate în același comunicat.

Mai sunt pe acolo tot felul de fotolii și canapele, ca în zona nouă, pe care să te poți odihni câtă vreme nevasta ta stă prin magazine (și niciodată invers, desigur).

Când am fost eu avea loc și un concert, dar nu l-am văzut pentru că am petrecut timp de calitate în Cora, ca de obicei, adică 15 minute luând produsele căutate de la raft și 30 de minute la coadă la casa de marcat. Înțeleg că este și o expoziție de flori pe acolo și pe 24 martie are loc un workshop de gătit, la ora 11.


    10 comentarii

  1. O sa mai fie o etapa cu grupurile sanitare si culoarele aferente. Va incepe cel mai probabil in aprilie.

      (Citează)

  2. Cei de la Cora au devenit enervanti cu cozile de acolo. Chiar si in weekend au deschise mai putin de 50% din case desi sunt cozi foarte mari. Din cauza asta am mers mai mult la Lidl in ultima vreme.

      (Citează)

  3. Langa Marty va fi Toan’s. Pot confirma pentru ca eu ma ocup de amenajare :)

      (Citează)

  4. Radu, cine transmite F1????

      (Citează)

  5. What eh… 30 de minute de asteptare la casa? Eu ma plictisesc dupa 10 minute si plec dupa 15 lasand produsele in cos. Nu mi s-a intamplat asta niciodata la Carreforur Colloseum, e drept ca e si intr-o zona cam moarta, dar nici nu au deschise mai mult de jumatate din case in weekend. Mi se pare ca sunt luat de prost cand cineva ma pune sa astept ca sa-mi ia banii.

      (Citează)

  6. Un punct de vedere oficial ai auzit, cumva, legat de lipsa caselor deschise în Cora Sun? Proastă mișcare mai e

      (Citează)

    • Bănuiesc că nu poți chema nici 50 de casieri în orice moment al zilei, dar mi-ar plăcea să-i văd investind în case automate. Eu aș merge acolo pentru a evita coada.

        (Citează)

  7. Nu e vorba ca trebuie sa chemi 50 de casieri in orice moment al zilei.

    E o chestie de bun simt fata de clienti. La fel cum in alte hypermarket-uri se pot evita cozile imense, asa s-ar putea face si in Cora.
    Banuiesc ca se stiu deja care sunt orele de varf si se poate planifica din timp, intre anumite intervale orare, sa fie deschise toate casele.

    Astazi am trecut pe acolo ca sa facem cumparaturi (evitam sa mergem in Cora din cauza aglomeratiei), si s-a intamplat fix acelasi scenariu ca data trecuta.
    O doamna a vrut sa isi plateasca cumparaturile (un carut plin) doar cu bonuri de masa, avea si 2 tichete din acelea de reducere pe care ti le da daca ai card Cora.

    Casiera i-a explicat ca unele produse nu se pot lua cu bonuri si trebuie sa achite diferenta in bani.
    Cash nu avea la ea, dar bancomat in zona era, insa refuza sa se duca sa scoata bani.
    Am stat 30 de minute dupa ea. Dupa ce s-a saturat de certat cu casierita, a luat produsele de pe banda, le-a pus din nou in carut, i s-a anulat bonul fiscal, a pus din nou toate produsele la loc pe banda ca sa i le scaneze din nou si in final sa achite.

    Exact acelasi lucru s-a intamplat si ultima oara cand am facut cumparaturi, cu o alta doamna.
    Nu inteleg, e o moda noua sau cum?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus