un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Câteva articole interesante de citit astăzi – 11 martie 2018

11 Mar 2018  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

Povestea unui prizonier de război ajung celebru după ce a ținut un jurnal secret în captivitate. Interesant este și că, deși familia sa fusese deportată în Mexic, când a început războiul s-a întors în SUA pentru a se înrola.

În vizită la Bajau Laut, oamenii Mării Sulu. În lumea noastră modernă, există și astfel de comunități retrase unde nomazi trăiesc în liniște pe insulele lor.

Cum un mic oraș din Washington a devenit o mină de bitcoin pentru că are electricitate ieftină. Se consumă acum 300 MW și estimările sunt că se va ajunge la 2000 MW. Ca idee, un reactor de la Cernavodă generează 700 megawatti.

Elon Musk schimbă direcția companiei Boring, vrea să se axeze pe transport public, nu mașini individuale.

Povestea unor fotografii nude date pe net și cum e foarte greu să scapi de hărțuirea care urmează. Pare cinic, dar în lumea de astăzi e cel mai bine să nu trimiți nimănui astfel de imagini, oricât de sigură sau bună ar părea ideea respectivă în acel moment.

Un orășel idilic se luptă cu drogurile și sinuciderile.

Două luni de citit știrile doar în ziare. Cineva a făcut acest experiment și se consideră mai bine informat, citind analize bune în locul știrilor făcute pentru a se propaga rapid pe net. Din păcate, la noi nu s-ar putea face asta, nu prea mai avem presă.

Terminalul privat de la LAX.

Restaurantele pop-up sunt tot mai populare în SUA. Un fel de street food de-al nostru, dar mai efemere.

Oferte: 30% reducere la BestValue,  Weekend SuperStars la eMAG, 10% reducere la Fashion Days cu codul AMAZING10, 40% reducere la cărțile editurilor Corint și Leda pe Libris (seria Divergent a lui Veronica Roth e interesantă).

    5 comentarii

  1. Oare pe cine mai pacaleste emag cu vesnicele lor reduceri de weekend care in 99% din cazuri sunt, pe romaneste spus, o vrajeala; pe neavizati si creduli care nu-s in stare sa mai dea doua click-uri cand vor sa cumpere ceva. Probabil insa ca sunt suficient de multi…

      (Citează)

    • Mda. Să pui LG G6 redus, chipurile, de la 3.299,99 lei la 1.999,99, când el poate fi cumpărat cu 1.900 de lei de pe evomag sau pcgarage… Ăsta nu e marketing, e prosteală pentru amețiții care nu sunt în stare să dea un search pe google.

        (Citează)

    • Am o gramada de produse la favorite pe care le urmaresc de mult timp. Vax albina reducerile astea.
      Ca idee, niste scutece de copii pe care le am la favorite de o vreme, azi cu reducerile alea imense sunt mai scumpe decat le-am luat ultima data.
      Noroc cu resigilatele si alertele de pret, ca in rest sunt destul de mari preturile mereu.

        (Citează)

  2. io imi amintesc cand se zicea ca e un semn de emancipare & shit sa postezi poze mai nude.

    aparent conservatorii aveau dreptate. Inca o fila la dosarul ideilor liberale care s-au dovedit complet gresite.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus