un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 27 februarie 2018

27 Feb 2018  ·

ȘTIRI  ·

14 comentarii

NSFW: Christina Riordan, recomandată de Florin.

    14 comentarii

  1. Aia in California, unde vor sa testeze masinile autonome, au dispecerat pentru ele? :))

      (Citează)

  2. Lui 50 Cent i-a venit o înștiințare de la Fisc.

      (Citează)

  3. Romano:
    nu te pierde si tu cu firea.

    s-a pierdut Firea? doamne-ajuta, poate se invarte prin cartierul Drumul Taberei pana oboseste, renunta si hotaraste sa isi refaca viata acolo.

      (Citează)

  4. Nu stiu ce sa zic cu diafragma aia a lui S9. Avand in vedere iluminarea din hala aia, mie nu mi se pare ca face o treaba buna. cu f1.5 sunt prea luminoase, iar cu f2.4 sunt prea intunecate. Parca mai mergea ceva intermediar, un f1.9 sau 2.0.

      (Citează)

    • Ăia au folosit modul manual ca să forțeze cele două diafragme și nu se știe în ce măsură au ajustat restul setărilor.

      Probabil fotografia pe Auto ieșea cum trebuie, dar ei au vrut să arate diferența.

        (Citează)

  5. Cătălin Tănase

    27/02/2018 la 11:19 AM

    “Google a primit 2,4 milioane de cereri de ștergere a mențiunilor”

    Sper sa se inaspreasca legislatia in directia asta! De exmplu mi se pare de porc sa nu ai posibilitatea de a alege daca vrei sau nu sa fii taguit intr-o postare (si da, stiu ca te poti de-tagui ulterior) sau sa nu poti face nimic daca esti mentionat intr-un comment pe Instagram!

      (Citează)

  6. Mi se par impresionante performantele lui Duster. Daca ar fi zis cineva acum 20 de ani ca o masina facuta in Romania, pastrand un brand Romanesc, va fi in top, in orice top, nu l-as fi crezut…

      (Citează)

  7. Referitor la “Sony lansează XZ2 și XZ2 Compact”.
    Mie imi plac telefoanele mici, utilitare. Am trecut prin toate compactele de la Sony, dar l-am sarit pe XZ1 Compact pentru ca, fata de X Compact nu mi s-a parut mare diferenta.
    Am asteptat pentru upgrade sa apara XZ2C sa vad care-i treaba cu el. Rezultatul e ca, dupa ce l-am vazut, am facut comanda de un XZ1 Compact si parca imi vine sa mai iau unul, vazand in ce directie au luat-o.

    Asta din cauza ca:
    – au renuntat la designul rectangular
    – au mutat pozitia senzorului de amprenta (care este geniala pe butonul de power lateral)
    – este mai gros (si-asa era gros)
    – au renuntat la jackul de casti (!). Asta chiar nu o inteleg, nu doar ca nu se pune problema de spatiu, dar Sony produce o gramada de casti cu fir.

      (Citează)

  8. Vezi daca ai trecut de la Ford la Jeep :p ? Nu mai esti la fel de atent la stirile despre Ford. Nu doar Waze, ci si Alexa. Iar articolul linkuit de tine are waze doar in titlu, in rest vorbeste doar despre Sygic, ignorand complet integrarea Alexa. Hmmm, pareau ok engadget inainte…

    https://www.theverge.com/2018/1/28/16932738/alexa-waze-ford-sync-ecosport-suv-hands-on

      (Citează)

    • Păi nici n-au zis ceva de Alexa. Pe asta cu Waze o știam și din alte surse, iar despre Sygic e ce-a venit comunicat de presă ieri:

      “Sygic, cea mai avansată aplicație de navigație din lume, a dezvăluit astăzi noua funcție Driving Assistant pentru vehiculele Ford. Driving Assistant este o funcție de copilot interactivă, controlată prin voce, care permite șoferilor să pună întrebări privind refugii, restaurante, hoteluri din apropiere și chiar și despre blocaje de pe traseu – toate acestea în timp ce își țin mâinile pe volan și ochii pe șosea.

      Aplicația pentru Sygic Car Navigation cu conectivitate la sistemul infotainment al mașinii este optimizată să funcționeze fără probleme cu touchscreenul pentru vehicul Sync 3 AppLink de la Ford prin intermediul tehnologiei Smart Device Link (SDL) al gigantului producător auto. Aplicația oferă deja utilizatorilor acces la instrumente de cartografiere GPS, date de trafic în timp real, sfaturi privind parcările și informații în timp real privind prețurile de combustibil.”

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus