un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Telefoanele mobile Energizer au fost lansate oficial pe piața noastră (și accesorii foarte bune)

22 Feb 2018  ·

TEHNOLOGIE  ·

10 comentarii

Înainte să vă spun despre telefoanele prezentate sub numele de Energizer, vreau să vă spun despre accesoriile lor, care mi s-au părut foarte interesante.

Cablurile, în special, includ unele ultra-rezistente (spun ei) și vin cu garanție pe viață pentru a întări această afirmație. Sunt de trei tipuri: microUSB, USB-C și Lightning, adică pentru orice model de telefon actual. Am văzut unele cu mufa la 90 de grade, poziție utilă în anumite cazuri. Le găsiți la eMAG și PC Garage.

Cablurile originale ale telefoanelor sunt destul de puțin rezistente în timp, eu am pățit de câteva ori să se desfacă tresa sau să se rupă la îmbinarea conectorului. Probabil că mulți dintre cei cu copii sau animale sau pur și simplu care au nevoie de cabluri rezistente în casă sau la mașină își doresc unele mai bune, așa că uitați-vă pe cele de la Energizer.

O altă gamă de interes este cea a huselor rezistente la șocuri (eMAG, PC Garage). Sunt de mai multe tipuri, rezistente la căderi de la 1,2 metri sau de la 3 metri și pentru diverse modele populare din piață, toate trecând testele MIL-STD-810G, un standard de testare pentru rezistența la șocuri. Eu folosesc momentan o husă similară marca UAG, dar Energizer vine în plus și cu avantajul brandului de încredere.

Energizer are și încărcătoare de priză cu mai multe porturi și amperaje de până la 4,8 amperi, folii de protecție a ecranelor pentru diverse modele populare din piață, încărcătoare auto și altele. Accesoriile au 10 ani garanție, un alt avantaj mare pe piață.

TELEFOANELE

Puteți găsi unele modele deja listate la eMAG și PC Garage și Internity.

Power Max P600S este flagship-ul lor, un telefon cu ecran full-frontal de 6 inchi, aspect 18:9, și baterie de 4.500 mAh. Telefonul sună bine la toate specificațiile sale: rezoluție Full HD, 32 GB stocare cu 3 GB RAM sau 64 GB stocare cu 6 GB RAM, 4G, microSD, încărcare rapidă la 12 volți, conector USB-C, cameră 13 megapixeli stabilizată electronic, cititor de amprente, dual-SIM, Android 7. Costă 1.800 lei momentan.

Avantajul principal este, desigur, bateria de 4.500 mAh. Aspectul este plăcut ochiului, are o grosime de 9,8 mm, ecran ușor rotunjit pe margine, partea spate este texturată ca fibra de carbon.

Există și Power Max P550S, care are ecran de 5,5 inchi și o baterie de 5000 mAh. Carcasa este metalică, se folosește aceeași cameră de 13 megapixeli, dar memoria scade la 16 GB stocare și 2 GB RAM cu un chipset Mediatek quad-core.

Gama Hard Case include telefoane cu carcasă rezistentă la șocuri, utile celor ce și le sparg des sau lucrează pe șantiere sau, știu eu, copiilor.

H550S este modelul de top aici, rezistent la căderi de la 1,5 metri, certificat IP68 la apă și praf, cu ecran de 5,5 inchi, chipset octa-core cu 32 GB stocare și 3 GB RAM. Bateria are 4000 mAh și poate fi încărcată rapid, desigur.

Există și un model Energy E520 cu aceeași rezistență la șocuri sau imersiune, dar mai ieftin pentru că are specificații mai slabe decât H550S.

Există și o gamă de dumbphones Energizer. Energy E10 este un model clasic, E20 este un flip-phone, Hardcase H240S și Energy 100 sunt rezistente la șocuri și mai butucănoase, dar e o nișă căutată în general pe șantiere și alte asemenea medii de lucru.

Importator și distribuitor în România al mărcii Energizer este Avenir Telecom, o companie franceză ce operează de 21 de ani și în țara noastră și care produce și aceste telefoane sub licența companiei Energizer. Ei dețin lanțul de magazine Internity, dar produsele de mai sus se găsesc și în alte magazine.

    10 comentarii

  1. nu scrie nici pe emag, nici pe pcgarage nimic despre acea garantie si cum se aplica ea.

    Energizer nu pare a avea un site in romania pe care sa se gaseasca produsele astea.

    Deci, poti intreba cum se aplica?

    Ma intereseaza un cablu usb-c . trebuie sa tin cutia? trebuie sa trimit cablu sa-l vada inainte sa-l schimbe? Ce e inclus, doar conectorii sau si cablul?

    Daca faci marketing pe “garantie pe viata” , da niste detalii, ca altfel e doar nisip in ochi

      (Citează)

  2. Am dat la intamplare click pe unul din cablurile de la emag si intr-un review scria ca dupa ce l-au folosit “intensiv” copiii l-a aruncat. Cred ca ii era utila garantia aia, pacat ca nu zic nimic nici emag si nici pcgarage in sensul acesta.

    Daca tot ai intrat in contact cu ei, nu le spui sa notifice magazinele online sa puna si garantia asta lifetime in specificatii? :D

      (Citează)

  3. In domeniul huselor de telefon, UAG e brand mai de incredere decat Energizer.

      (Citează)

  4. Nu vreau sa par prea cumva, insa la1800 se gaseste Mi6 care e peste mult fata de energizer asta.
    Cumva am citit gresit ca cpu are o frecventa de 1.5ghz?
    Poate sa fie 20core in cazul asta.
    Ok, poate la accesorii or fi mai decenti.
    Numa zic.

      (Citează)

  5. Jules:
    Nu vreau sa par prea cumva, insa la1800 se gaseste Mi6 care e peste mult fata de energizer asta.
    Cumva am citit gresit ca cpu are o frecventa de 1.5ghz?
    Poate sa fie 20core in cazul asta.
    Ok, poate la accesorii or fi mai decenti.
    Numa zic.

    E mediatek Helio P25, e sub SD 625 care se gaseste pe telefoane de 800-1200 lei.

      (Citează)

    • Mi 6 are snapdragon 835. Dar in rest ai dreptate cele cu mediatek nu prea sunt bune merita diferenta de bani dintre un mediatek si un Snapdragon

        (Citează)

  6. rdb: Daca tot ai intrat in contact cu ei, nu le spui sa notifice magazinele online sa puna si garantia asta lifetime in specificatii? :D

    this^^^^

    With all due respect…daca tot faci articole(presupun ca pe bani), da toate detaliile. Da un mail cui ti-a propus articolul si spune-i ” draga X, am niste oameni care intreaba despre X, ca nu aveti informatia pe nici un site, ma poti ajuta? ” dupa care la un articol cu stirile zile scrii ” am obtinut informatia Y pentru voi” . e win-win . Brandul prinde incredere in tine, pentru ca vrei sa-i ajuti, noi la fel.

    dar tu faci o usoara romaneasca

      (Citează)

  7.   (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus