un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 17 ianuarie 2018

17 Jan 2018  ·

ȘTIRI  ·

17 comentarii

NSFW: Harli Lotts.

    17 comentarii

  1. Cum amplasezi un cablu sub apă? Pur și simplu îl lași să cadă astfel încât urmărește toate denivelările de relief?

      (Citează)

  2. Cum suna asta “Google va amplasa trei cabluri subacvatice pentru dezvoltarea serviciilor cloud.” :))

      (Citează)

    • Dap. Măgarii, în loc să le pună în cer… :D
      Oare de ce au nevoie de cabluri pentru cloud? aș fi zis că e nevoie de storage și computing power…

        (Citează)

  3. O recomandare de SF: nu stiu daca a aparut in romana, dar pe kindle o gasesti :)

    https://www.emag.ro/children-of-time-adrian-tchaikovsky-author-9781447273301/pd/DP7LVDBBM/

      (Citează)

  4. Cătălin Tănase

    17/01/2018 la 11:22 AM

    Pai cum? Sa ai BMW dar sa folosesti telefon de saraci cu Android? Nu se face! :))

      (Citează)

  5. Ți-a scăpat o știre importantă pentru vloggeri. Youtube a făcut modificări la programul său de parteneriat. Îi cam pune cu botu` pe labe pe foarte mulți „creatori de conținut”.

      (Citează)

  6. Mulțam pentru pontul cu editura Nemira, tocmai am dat o comandă de 270 de lei (după voucher).

      (Citează)

  7. SONY a cam ramas in urma din pacate, producatori ca LG si Samsung nu traiesc din gloria apusa si se agita sa vina cu produse noi, cu progrese si evolutii.

    Telefonul meu nu e luat din Romania, nu a fost lansat oficial, ci de pe Amazon DE. Am avut o problema, a murit camera foto principala in el. Reprezentanta SONY de la suportul lor pentru Romania nu a vrut nici macar sa imi spuna care este service-ul oficial. Pentru ca nu are voie.

    Nu conteaza ca suntem in UE, piata unica, libera circulatie a bunurilor. Nimic, dom’le, nimic ca ajutor. Incredibil, nu? Contra cost, nu pe garantie, mi-am asumat asta din start.

    Mi-am comandat piesele de schimb, am inlocuit modulul camerei si acum functioneaza. Iar televizorul meu nou este un LG si e posibil sa urmeze si un telefon nou tot LG. Pentru ca SONY nu stie sa fidelizeze clientii.

      (Citează)

  8. Tiberiu:
    Si eu am comandat o carte dupa voucher, nu vreau nimic decat ma laud.

    Ce vream eu să spun e că aplicând voucher-ul am ajuns la o comandă de 270. Dar na, probabil ești obișnuit să auzi/citești oameni care spun că au comandat „după site”.

      (Citează)

  9. “Robert Charles Wilson – Turbion (dar până traduc toată trilogia ajungem la pensie)”. Volumele 2 şi 3 din această trilogie (care este, de fapt, o reeditare), vor apărea în februarie şi martie 2018, conform informaţiilor de pe site-ul Nemira.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus