un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Câteva articole interesante de citit astăzi – 5 noiembrie 2017

5 Nov 2017  ·

GÂNDURI  ·

11 comentarii

Paracetamolul luat în timpul sarcinii crește riscul de ADHD pentru copil. Nu musai o noutate, dar este un nou studiu făcut de norvegieni.

În Paris s-a deschis un restaurant pentru nudiști. Adică mănânci doar după ce te dezbraci. Unul există deja și în Londra.

Moise Guran explică de ce trebuie să reînceapă protestele. Eu v-am spus că cei de la putere vor să reintroducă OUG 13 și alte legi similare, doar că o fac treptat, ca să nu provoace multă indignare dintr-o dată.

Saudiții au interceptat o rachetă trasă din Yemen către aeroportul lor. Arabia Saudită are suficientă tehnică militară modernă ca să nu se teamă de vreun atac, dar la câte avioane zboară prin zona Golfului, astfel de știri sunt un pic deranjante.

Cum să privești jumătatea plină a paharului. Pare un articol simplu ca bună ziua, dar uneori trebuie doar să conștientizezi în ce stare te afli și să vrei să o modifici.

Cum să-ți ții clienții aproape chiar dacă vinzi produse sau servicii de care aceștia au nevoie foarte rar. Puține companii reușesc acest lucru, dar crearea unui conținut de calitate care să placă publicului larg, chiar dacă nu are direct legătură cu vânzările, pare a fi soluția abordată de mulți.

Sistemul de sănătate britanic începe să refuze operațiile fumătorilor și obezilor în sistemul gratuit de sănătate. Întâi slăbești sau te lași de fumat, apoi poți primi tratamentul necesar. Citiți și acest articol despre cum doctorii nu cred că oamenii se îngrașă din cauza unor afecțiuni nedetectate, ci pentru că mănâncă mult.

Kim Kardashian a stârnit ceva controverse prin costumul de Halloween. Se costumase în Aaliyah. Le-a răspuns însă foarte bine criticilor, zicând că poți admira un om indiferent de culoarea pielii.

Orașul Positano introduce o taxă de 1000 euro pentru fotografie comercială și 2000 euro pentru video. Într-un fel e o idee bună, că dacă profiți de aspectul orașului pentru a vinde albume foto sau postere, vor și ei ceva.

Oferte: Weekend Superstars la eMAG.

    11 comentarii

  1. Când apare articolul pentru black friday ?
    AI mai fost la depozitul emag ?

      (Citează)

    • Păi cred că va apărea cam pe 14-15 noiembrie, că până atunci nu sunt multe de zis.

      La depozitul eMAG aș putea merge pe 10 sau 11 noiembrie, dar aș prefera să merg chiar în sâmbăta de după BF, dacă ne mai primesc, ca să filmez vânzoleala de acolo.

        (Citează)

  2. Moise Guran o arde aiurea. Mai bine ne-am aduna 30 de mii să facem voluntariat pentru bătrânii din România care au nevoie de ajutor. Să le spargem lemnele de exemplu. Pentru cei rămași singuri.

    Oricum nu schimbăm nimic. E doar o iluzie cum a fost la revoluție. Comuniștii au rămas în continuare nestingheriți, sau mare parte dintre ei.

    Schimbarea vine din mentalitatea cu care ne trezim noi toți în fiecare dimineață. Căci dintre noi se aleg cei care ne conduc și ne vor conduce.

      (Citează)

    • Cred ca exagerezi folosind comparația cu revoluția din ’89.
      Sunt utile protestele, până acum 2-3 ani politicienii nu erau interesați de părerea cetățenilor scârbiți de clasa politică, dar ultimele proteste au dus la eliminarea schimbărilor în justiție.
      Văd cât mai mulți oameni interesați ce face primăria cu banii lor, mulți fac sesizări și reclamații, doar așa ajungem să avem o țară că afară.

        (Citează)

    • Iulian: Schimbarea vine din mentalitatea cu care ne trezim noi toți în fiecare dimineață. Căci dintre noi se aleg cei care ne conduc și ne vor conduce.

      Mentalitatea nu se schimbă din senin, ci după ce îi vezi pe alții explicând sau solicitând una nouă.

        (Citează)

  3. Moise Guran este un idiot care nu accepta argumente impotriva parerilor sale sfinte si divine. Cam ca Dragos Patraru, alt deosebit disparut si ignorat dupa ce a plecat de la televiziunea care l-a vedetizat.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus