blog demisec cu note fine de tehnologie

Urmăriți-mă pe Instagram și pe YouTube!

Weekend cu construit de LEGO în Sun Plaza

Clock icon

11 Oct 2017

Tag icon

FOOD & LIFESTYLE

Comments icon

1 comentariu

Dacă aveți copii cărora le plac jucăriile LEGO (sau na, vă plac chiar vouă, că nu-i nimic în neregulă cu asta), vedeți că are loc cel mai mare eveniment al anului legat de construirea de LEGO în Sun Plaza, la Piața Sudului.

Programul este următorul:

 • vineri, 13 octombrie, între orele 16-20.
 • sâmbătă-duminică, 14-15 octombrie, între orele 12-20.

Sub numele LEGO NINJAGO, evenimentul are mai multe “misiuni” cu teste pentru construcția contratimp, îndemânare la manevrare, completarea unui mozaic cu piesele potrivite șamd. Se dau premii simbolice tuturor participanților, iar câștigătorii vor primi premii mai mari, inclusiv seturi LEGO. Vedeți toate aceste detalii, inclusiv vârsta minimă și maximă a participanților, pe site-ul sun-plaza.ro

De ce fac acest concurs? Bănuiala mea este că are legătură cu extinderea recentă a centrului comercial cu 25 de noi magazine, printre care și cel mai mare magazin LEGO din țară. Am fost și eu în el, m-am uitat la niște seturi legate de Star Wars, am admirat un excavator ce era controlat din telecomandă pe acolo. Să tot fii copil!

Ninjago este un nou film LEGO, lansat recent în cinematografe. Este cu -atenție, spoilere!- ninja făcuți din LEGO. Dacă i-ați dus pe copii la film, acum îi puteți duce gratuit la jucării legate de acesta.

  1 comentariu

 1. Mike mai mult imi place lego

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite.

sus