un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 30 octombrie 2017

30 Oct 2017  ·

ȘTIRI  ·

19 comentarii

NSFW: Ildiko Ferenczi. Pentru femei, Tobias Sorensen.

    19 comentarii

  1. daca l-as vedea pe tobias sorensen pe strada, as traversa pe partea cealalta.

      (Citează)

  2. Mda, Samsung aparent persista in a copia toate tampeniile de la Apple.

    Securitatea biometrica nu e asa ceva oricum. Tine de convenienta nu de securitate dar macar la amprente, daca e compromisa, mai ai celelalte degete. Fata ai doar una si nu prea merge schimbata.
    Eu sper sa isi vina in fire si sa pastreze cititorul de amprente, eventual sub ecran, cum se tot zvoneste ca incearca sa-l faca de ceva timp.

      (Citează)

  3. In tweetul despre cititorul de amprente de pe S9 scrie destul de clar: “100% sure, Galaxy S9 no screen fingerprint recognition”

    Deci zice ca nu va fi senzor de amprenta sub ecran, nu ca nu va fi deloc.

      (Citează)

  4. Inginerul de la Apple scapa usor daca ramane doar concediat pentru ca sigur a semnat un contract de confidentialitate pe care l-a incalcat. Campania lor de marketink in care se investeste colosal are acum un handicap datorita lui, i-a lasat fara niste elemente surpriza.

      (Citează)

    • Serios ? Ce elemente surpriza ? Telefonul era deja anuntat oficial. Chiar daca, sa zicem, a incalcat contractul de confidentialitate eu spun ca un pic cam drastica concedierea lui.

      Sper sa se duca la Google si sa faca treaba buna acolo :)

        (Citează)

    • Nu mai sunt elemente surpriză, dar cred că-și doreau ca primele review-uri și prezentări să apară într-un mod controlat, de la profesioniști.

        (Citează)

    • Daca nu era important nu mai exista regula asta. Chiar si anuntat, se doreste ca review-urile sa apara cu putin timp inainte ca oamenii sa-l poata cumpara, pentru ca altfel se stinge usor din farmec si unii vor constata ca nu prea merita upgrade-ul (in majoritatea cazurilor chiar nu merita). Fi sigur ca acel inginer nu va mai fi angajat de nimeni unde se doreste confidentialitate. Daca firma ti-a spus ca nu ai voie sa vinzi/imprumuti telefonul care ti l-au dat de test si nici sa faci pubica vre-o informatie referitoare la el iar tu il dai lui fiica-ta ca sa se laude pe net cu el inseamna ca nu esti o persoana de incredere. Se gasesc altii care pot face treburile tale si care isi respecta si angajamentele fara probleme.

      GabrielG:
      Serios ? Ce elemente surpriza ? Telefonul era deja anuntat oficial. Chiar daca, sa zicem, a incalcat contractul de confidentialitate eu spun ca un pic cam drastica concedierea lui.

      Sper sa se duca la Google si sa faca treaba buna acolo :)

        (Citează)

    • Apple are alt sistem de a face acest lucru.

        (Citează)

  5. Dragoş-Mihai Vaipan

    30/10/2017 la 10:29 AM

    Ca stirea zilei mai bine puneai reducerile de la pcgarage care cica ar fi de BF.
    https://www.pcgarage.ro/?utm_source=news301017&utm_medium=email&utm_campaign=CLPBF17&utm_content=Leader

      (Citează)

  6. Sunt curios pentru fifa2018 care vor fi in avantaj.
    Cei care folosesc un PS4PRo sau cei care vor avea un XBOX ONE X.

      (Citează)

    • E mai ok Xbox pt. fifa. Cică sunt niște pachete cu jucători în plus exclusiv la Xbox. Pentru Pro Evolution Soccer e mai ok PS4 pentru că poți aplica patch-uri mult mai ușor.

        (Citează)

    • dam167:
      E mai ok Xbox pt. fifa. Cică sunt niște pachete cu jucători în plus exclusiv la Xbox. Pentru Pro Evolution Soccer e mai ok PS4 pentru că poți aplica patch-uri mult mai ușor.

      daca te referi la legendele fotbalului mondial sa stii ca de anu asta acei jucatori sunt disponibili si pe PS. Pana anu trecut acei jucatori erau disponibili doar pentru XBOX dar s-a schimbat.

        (Citează)

  7. Ai dat-o in political correctness cu NSFW-ul…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus