blog demisec cu note fine de tehnologie

Căutați fotografii cu mâncare sau cu pisici? Ar trebui să vedeti contul meu de Instagram!

castiga un city break la frankfurt

Știri despre tehnologie – 11 octombrie 2017

Clock icon

11 Oct 2017

Tag icon

ȘTIRI

Comments icon

5 comentarii

NSFW: Ana Lupu.

  5 comentarii

 1. Eu stiu pe cineva care a platit echivalentul a 3000 de euro, bitcoin, si nu a primit nici un drac inapoi (atacurile din iarna trecuta). L-au trombonit ca a luat altcineva banii, desi omul procedase conform instructiunilor, si ca sa trimita din nou. A zis sa ramana cu o gaura de 3000 de euro si fara date decat cu 6000 euro gaura si fara date. A platit 3000 de euro ca sa invete cum sa economiseasca 3000 de euro.

    (Citează)

 2. faina romanca noastra :)

    (Citează)

 3. deci de asta e STD un film asa deprimant: presa nu pune decat intrebari PC. Nu-i intreaba nimeni: mai, de cand societatea din Star Trek e mai naspa decat prezentul?

    (Citează)

 4. “Pe vremea mea” (TM) citeam ca daca o firma avea ceva probleme cu acte in neregula, intr-o noapte aparea brusc un incendiu salvator si gata. Acu’ e mai simplu, vii singur de acasa cu un stick virusat si in felul asta macar salvezi cladirea si nu-i mai pui pe drumuri nici pe pompieri. “Si backup’u? Unde e backup’u? – intreaba procurorii. Ce-i ala backup? – raspunse Bunicuta”

    (Citează)

 5. Plati NFC cu telefonul.Moldoveni ne-au luat-o inainte
  https://www.youtube.com/watch?v=321drDH3Z4E

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite.

sus