blog demisec cu note fine de tehnologie

Urmăriți-mă pe Instagram și pe YouTube!

Știri despre tehnologie – 11 octombrie 2017

Clock icon

11 Oct 2017

Tag icon

ȘTIRI

Comments icon

5 comentarii

NSFW: Ana Lupu.

  5 comentarii

 1. Eu stiu pe cineva care a platit echivalentul a 3000 de euro, bitcoin, si nu a primit nici un drac inapoi (atacurile din iarna trecuta). L-au trombonit ca a luat altcineva banii, desi omul procedase conform instructiunilor, si ca sa trimita din nou. A zis sa ramana cu o gaura de 3000 de euro si fara date decat cu 6000 euro gaura si fara date. A platit 3000 de euro ca sa invete cum sa economiseasca 3000 de euro.

    (Citează)

 2. faina romanca noastra :)

    (Citează)

 3. deci de asta e STD un film asa deprimant: presa nu pune decat intrebari PC. Nu-i intreaba nimeni: mai, de cand societatea din Star Trek e mai naspa decat prezentul?

    (Citează)

 4. “Pe vremea mea” (TM) citeam ca daca o firma avea ceva probleme cu acte in neregula, intr-o noapte aparea brusc un incendiu salvator si gata. Acu’ e mai simplu, vii singur de acasa cu un stick virusat si in felul asta macar salvezi cladirea si nu-i mai pui pe drumuri nici pe pompieri. “Si backup’u? Unde e backup’u? – intreaba procurorii. Ce-i ala backup? – raspunse Bunicuta”

    (Citează)

 5. Plati NFC cu telefonul.Moldoveni ne-au luat-o inainte
  https://www.youtube.com/watch?v=321drDH3Z4E

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite.

sus