un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cum a fost la LAN Party-ul PUBG HyperX

23 Oct 2017  ·

TEHNOLOGIE  ·

8 comentarii

Am fost ieri la LAN Party-ul de Playerunknown’s Battlegrounds de care vă spuneam anterior, făcând echipă cu Andrei (andreiexe în comentarii), care, deși nu mai jucase PUBG, e gamer cu vechime și am schimbat impresii despre diverse alte jocuri preferate de-ale noastre.

Meciurile au început bine și s-au terminat prost pentru noi. Am câștigat ambele meciuri din prima etapă, unul pe soare și altul pe harta cufundată în ceață. În ceață i-am rupt binișor pe ceilalți, eu am avut 5 kill-uri și Andrei 3, adică noi i-am omorât pe toți ceilalți din server (se jucau câte 5 echipe deodată).

Am fost astfel calificați în finală, unde o decizie strategică de-a mea ne-a terminat jocul. Pe scurt, la cercurile finale am ajuns lângă o casă în care campau alți doi, la etaj. Nu puteam intra peste ei deoarece în depărtare, pe deal, erau alte echipe ce aveau și alte arme cu lunetă. S-a terminat prost pentru noi deoarece eram prinși între ciocan și nicovală, cum s-ar spune. Câștigătorii finalei au plecat acasă cu câte o pereche de căști HyperX Cloud Alpha oferite de sponsori.

Am folosit astfel de căști în concurs. Mi s-au părut mișto, sunt foarte confortabile pe cap și pe ureche, fiind dintr-un material moale ce nu-ți obosește lobul urechii. Au microfon detașabil, fixat pe o baghetă foarte flexibilă ce poate fi ușor orientată în orice direcție, iar cablul auto, și el protejat de o teacă împletită (metoda complicată de a spune braided), este la rândul său detașabil.

În interior au design-ul dual chambers ce separă incintele acustice pentru diverse frecvențe pentru a obține un sunet mai bun. PUBG este un joc unde sunetul contează foarte mult, așa că aveți nevoie nu doar de căști bune, ci și de experiența de a deduce din sunet pe unde sunt inamicii și ce fac ei.

Am jucat pe stații Myria puse la dispoziție de Media Galaxy, cu periferice HyperX. Mi-a plăcut un soi de mouse pad gigantic, de puteai ține tastatura și mouse-ul pe el și mai rămânea loc și de o pisică în stânga. Poate de Black Friday…

Bloggers LAN Party are loc pe 11 noiembrie la Berăria H. Nu știu cum se poate participa, probabil că vor fi tot așa bloggeri invitați și ei vor putea aduce câte un cititor, dar cred că se va juca din nou PUBG. Și Battlefront 2 ar fi fost mișto, dar se lansează pe 18 noiembrie. Poate Call of Duty WWII, care apare pe 3 noiembrie?

    8 comentarii

  1. GGWP

      (Citează)

  2. Just bought it last night, o sa incep sa ma antrenez !

      (Citează)

  3. Nici evenimentul de WoT nu a fost rau, adica totusi pizza Dr. Oetker moca la felie si 3 tichete de free drinks. Se mai poate lucra la organizare, anuntat programul, activitati care nu-s cu nasul in ecran.

      (Citează)

  4. as vrea sa particip la urmatorul :D

      (Citează)

    • Păi stai cu ochii pe pagina aia și pe bloggerii participanți. Eu nu știu dacă voi fi invitat sau dacă voi putea veni, deși momentan nu am nimic în calendar în ziua aia.

        (Citează)

  5. Ma bag si eu la urmatorul!
    Rup mufe in sw bf, cod wwii, pugb, quake si ce se cere. un fel de mercenar adica :D

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus