un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Caut un cititor cu care să fac echipă la un LAN party de PUBG

18 Oct 2017  ·

TEHNOLOGIE  ·

28 comentarii

Pe scurt: duminică 22 octombrie are loc un LAN Party unde se joacă PlayerUnknown’s Battlegrounds. Eu particip și pot aduce și un cititor cu mine, așa că înscrieți-vă în articolul acesta.

Pe lung: Toma organizează de mult Bloggers LAN Party-uri, iar acum a venit rândului unuia cu PUBG și, simultan, Matilda mi-a dat voie să particip la acesta. Totul are loc între orale 16-22 în incinta magazinului Media Galaxy Orhideea (primul deschis în București, care de fapt este vizavi de Carrefour Orhideea, nu în galeria comercială a acestuia – zona Grozăvești).

La acest LAN Party vom putea testa noile căști de gaming HyperX Cloud Alpha, unele foarte populare în pro-gaming. Sunt cele cu design dual-chamber ce asigură o calitate a sunetului mult mai bună pe toată gama de frecvențe, au microfon detașabil cu anulare de zgomot ambiental, bandă moale de susținere, materiale de calitate șamd. Altex și Media Galaxy le vând momentan în exclusivitate.

Poate jucăm și altceva acolo, vedem pe loc. Personal sunt entuziasmat de PUBG, pe care-l joc când mai am timp liber seara.

Cum să participați alături de mine acolo: trebuie să aveți minim 18 ani, să veniți cu siguranță acolo duminică pe 22 octombrie și să cunoașteți cât de cât jocul, poate chiar să fiți bun la el ca să contrabalansați noobiness-ul meu în domeniu. Lăsați mai jos un comentariu și aleg eu pe cineva. În funcție de câți vor să participe, poate fac întâi o listă mai scurtă cu cititorii vechi ce se înscriu și apoi trag la sorți pe cineva.

    28 comentarii

  1. Am auzit ca Alibec ar fi fan PUBG. poate vine el:)

      (Citează)

  2. Interesant jocul. L-as fi jucat si eu daca ar fi avut suport si pentru Mac :(

      (Citează)

    • Da, imediat compilează Bluehole o variantă și pentru tine. Apple încă n-are drivere video stabile pentru propriul High Sierra și tu vrei sa te joci, lol. Faci ca orice om normal care nu vrea Bootcamp: SSD pe usb cu Windows 10 și te joci cât poate 560-u’.

        (Citează)

  3. Interesant m-as baga !

      (Citează)

  4. I volunteer as tribute

      (Citează)

  5. Nu prea se inghesuie lumea, daca faceai si giveaway era batalie pe aici.

      (Citează)

  6. Alte jocuri din astea mai vechi: cs 1.6, dota 1…. daca e vre-un lan party si participi…. striga si la mine

      (Citează)

    • Au fost la început, apoi s-au tot încercat și alte jocuri.

      La un BLP am descoperit World of Tanks și l-am jucat apoi vreo 2-3 ani, deci cine știe, poate oamenii au o surpriză plăcută cu PUBG.

        (Citează)

  7. Mă bag. Știu cu ce se mănâncă, dar nu am jucat (jucător avid de Overwatch, nu cred că aș avea timp și de pubg).

      (Citează)

  8. Se suprapune cu evenimentul WoT.

      (Citează)

  9. WoT?

    Gaelex:
    Se suprapune cu evenimentul WoT.

      (Citează)

  10. Am vreo 190 de ore de PUBG, când faceți și în Cluj mă bag eu :))

      (Citează)

  11. Auzi, de ce esti sexist si misogin si cauti “cititor”? De ce discriminezi?
    Bine, noi stim ca te asteapta facaletul si explicatii in triplu exemplar daca rezulta vreo cititoare… Dar macar de ochii lumii sa fim politically corect :))

      (Citează)

  12. nwradu:
    Nu m-am prins despre ce vorbiți.

    Aparent, Alibec e foarte pasionat de jocurile violente, in care isi elimina inamicii prin impuscare: http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/Liga+1/Cat+de+profesionist+e+Alibec+Explicatie+pentru+nervi+si+forma+sl

      (Citează)

    • Ah. Ultima mea știre despre Alibec este că și-a cumpărat un McLaren 570 scump cât salariul său pe un an, apoi n-a jucat bine și l-au pus pe bară.

        (Citează)

  13. Gaelex:
    Auzi, de ce esti sexist si misogin si cauti “cititor”? De ce discriminezi?
    Bine, noi stim ca te asteapta facaletul si explicatii in triplu exemplar daca rezulta vreo cititoare… Dar macar de ochii lumii sa fim politically corect :))

    Adevarat ! #metoo

      (Citează)

  14. trebuie sa detii jocul?
    eu sunt inca in dubii daca sa il cumpar sau nu …

      (Citează)

  15. Salut, si eu m-as baga. Nu am foarte multe ore in el, dar ma descurc sa ajungi printre ultimii :)

      (Citează)

  16. Ok, n-au fost multe înscrieri, iar din cei ce-și doreau asta a ieșit la sorți Andreiexe.

    Dacă vă interesează LAN Party-urile, stați cu ochii pe ce mai anunță Toma, că pe 11 noiembrie este unul mare și cred că bloggerii vor putea din nou invita cititori.

    https://www.facebook.com/BloggersLanParty/

      (Citează)

  17. update?
    vin la urmatorul :D

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus