un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 15 septembrie 2017

15 Sep 2017  ·

TEHNOLOGIE  ·

16 comentarii

NSFW: Lea von Damon.

    16 comentarii

  1. nsfw instagram.com/amandataylor80/

    Si dacă este Vineri propun românca săptămânii: https://www.instagram.com/bianca.matei/

      (Citează)

  2. Problema cu update-urile de Android pe diferiti operatori nu e neaparat ca isi adauga ei functii noi. Ba as putea paria ca aia ar putea fi mergiuite f usor in branch-ul noului android.

    E de la hardware-ul diferit la care google nu are vizibilitate/acces/interes sa-l cunoasca.

    Plus ca trebuie testat noul SO cu toti operatorii principali, sau macar cu cei mai mari.

      (Citează)

    • tndb:
      Problema cu update-urile de Android pe diferiti operatori nu e neaparat ca isi adauga ei functii noi. Ba as putea paria ca aia ar putea fi mergiuite f usor in branch-ul noului android.

      E de la hardware-ul diferit la care google nu are vizibilitate/acces/interes sa-l cunoasca.

      Plus ca trebuie testat noul SO cu toti operatorii principali, sau macar cu cei mai mari.

      … update-urile de Android la diferiti producatori nu e neaparat…

      … trebuie testat noul SO cu toti operatorii de telefonie principali …

      + e destul de derutant sa ai 2 butoane la fiecare comentariu (citeaza, raspunde). Daca dau “raspunde” imi indenteaza comentariul cu cel la care raspund? si daca mai apas citeaza imi si insereaza continutul comentariului la care raspund? Ce se intampla daca dau doar citeaza? :-D

        (Citează)

    • Dacă dai Răspunde, adaugă reply-ul indentat, la comentariul respectiv. Cum ar fi, îi răspunzi ăluia.

      Dacă dai citează, îți bagă automat și comentariul lui în caseta de răspuns. Poți selecta o parte din text cu mouse-ul, apoi apeși Citează și-ți inserează doar bucata selectată. Așa poți răspunde ca pe forumuri, citând pe rând diverse fraze și răspunzând sub ele.

      Dacă apeși doar Citează, se duce textul respectiv în caseta default de reply, la capătul comentariilor, unde nu răspunzi cuiva anume, deși se va înțelege la ce te referi pentru că ai acel citat.

      tndb: E de la hardware-ul diferit la care google nu are vizibilitate/acces/interes sa-l cunoasca.

      Știu asta, dar de fapt există două probleme de rezolvat:
      1. inserat în noua versiune driverele pentru telefonul tău și testat funcționarea
      2. updatat la noua versiune toate programele uneori considerate bloatware pe care le adaugă producătorii în telefoane. Cum alea sunt feature-uri promise utilizatorilor, trebuie să funcționeze foarte bine.

      Essential nu are punctul 2, că oferă Android fără nimic în plus. Ar trebui doar să insereze în nucleul Oreo driverele pentru componentele lor. De asta Google pune la dispoziția producătorilor sistemul de operare cu ceva timp înainte de lansarea oficială, iar procedura oricum nu e greoaie, dovadă Motorola care reușește să aducă update-urile mult mai rapid.

      Essential, făcut de un fondator Android, chiar ar trebui să fie cu update-ul imediat după Pixel și Nexus, nu peste câteva luni. Peste câteva luni îl dă Samsung.

        (Citează)

  3. Bitcoin e in cadere. Actiunile Apple la fel.

      (Citează)

  4. nwradu:
    Acțiunile Apple mereu scad după prezentarea unor noi modele.

    Care sa fie explicatia? x-ul se va vinde record

      (Citează)

    • Scăderea nu e mare. Erau cam 161 dolari la începutul prezentării, au crescut la 163 în timp ce vorbeau ăia pe scenă, au scăzut la 160 la final. Deci teoretic au pierdut sub 1% față de ce aveau cu 2 ore în urmă.

      De ce scade? Se pare că acum mulți investitori au fost dezamăgiți de data târzie de lansare a iX și poate de lipsa de noutăți foarte mari.

      Bursa nu e o indicație a vânzărilor, dovadă că Tesla valorează mai mult decât Ford, deși vinde de o sută de ori mai puțin.

      Unii încearcă să facă un ban rapid. Poate au cumpărat acțiuni Apple acum 2 ani și intenționau să le vândă, dar au așteptat lansarea de acum pentru o decizie finală, au văzut că nu-i ceva mega-special și deci au concluzionat că acțiunile lor nu vor crește foarte mult în următoarele luni. Prin urmare, au vândut și investesc în altceva cu o dinamică mai mare.

      Dacă o firmă merge în sus, dar în același ritm ca-n ultimii ani, acțiunile nu vor crește mult și mulți investitori se vor retrage.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus