blog demisec cu note fine de tehnologie

Câteva zile va fi program redus pe blog, sunt ușor plecat. Urmăriți-mă pe Instagram și pe YouTube!

Știri despre tehnologie – 14 septembrie 2017

Clock icon

14 Sep 2017

Tag icon

TEHNOLOGIE

Comments icon

7 comentarii

NSFW: Catherine Schultz, la recomandarea lui George.

  7 comentarii

 1. Românul Avram Iancu parcurge înot fluviului Dunărea (2860 km), astăzi ajunge in Tulcea mai având puțin sub 100km până la terminarea traseului: http://iancuavram.ro/

    (Citează)

 2. george merită aprecieri. frumos, sublim, sexy.

    (Citează)

 3. te rog nu mai da link-uri la idioti care nu stiu sa se documenteze, Moto Z2 Play nu varful de gama, Moto Z simplu si noul Moto Z2 sunt varfuri de gama. Play este o gama putin mai slaba, de aia are si ecranul doar Full HD.

    (Citează)

  • Cred că poți să arăți greșeala cuiva fără să-i zici idiot.

   Dacă erai față în față cu respectivul, spuneai “ești un idiot!” sau “te înșeli, Z2 este vârful de gamă, Z2 Play e o versiune mai slabă”? O să bănuiesc că a doua variantă, așa că de ce dialogul printr-un monitor modifică astfel decența oamenilor?

     (Citează)

 4. i-as fi spus ca e un scriitor superficial, care nu stie despre ce scrie, nu poti sa nu faci un research minim, mai ales cand scrii despre ceva sau cand esti invitat la un eveniment.

  Inteleg ca doar Samsung si Iphone e miezul, dar fa research nene, de aia sunt 3-4 bloguri pe care le mai citeste lumea, in rest e doar zgomot de fond.

    (Citează)

  • Nu cred că ai fi zis nici asta, pentru că sună a ceva ce s-ar spune într-o mare dezbatere despre sufixul Play al unui telefon, nu într-o conversație rapidă, dar oricum, de la scriitor superficial la idiot e o cale lungă oricum.

     (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite.

sus