blog demisec cu note fine de tehnologie

Câteva zile va fi program redus pe blog, sunt ușor plecat. Urmăriți-mă pe Instagram și pe YouTube!

Știri despre tehnologie – 13 septembrie 2017

Clock icon

13 Sep 2017

Tag icon

TEHNOLOGIE

Comments icon

12 comentarii

NSFW: Samantha Hall, recomandată de lolx.

 

  12 comentarii

 1. Forate ok noua aplicație Vodafone. Din păcate evoluția consumului pentru abonamente de date tot nu este disponibilă… poate la următorul update…

    (Citează)

 2. ofertele alea akta sunt din ce an ? 2010-2012?

  “telefon 2g alcatel” – wtf :)

    (Citează)

 3. Akta mizeaza pe clientii din zonele rurale, adica zonele unde ei inca mai fac legea. Si mizeaza pe oamenii astia pentru ca sunt slab informatii si deci mai usor de pacalit. Urasc companiile care fac asta, iar Akta doar asta stie sa faca.
  Tarifele lor sunt diferite in functie de concurenta care exista in zona, 2x unde nu exista concurenta. Tipic romanesc, tragem pe prosti cat de mult se poate. Am intrebat intr-o agentie de ce pretul in zona X e mai mare si mi s-a spus fara remuscari “pentru ca nu exista concurenta acolo”.

    (Citează)

 4. Aplicația Vodafone s-a lansat pe 5 septebrie. Cel puțin pe iOS.

    (Citează)

 5. Ceva pentru un articol viitor https://youtu.be/2b3ttqYDwF0 legat de ce se întâmpla acum in industria transportului și energiei.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite.

sus