un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cum a fost la Street Food Festival 2017 din București

8 Sep 2017  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

53 comentarii

Dacă vă place fenomenul street food, mergeți la Street Food Festival de la Romexpo. Nu veți găsi în acest an un alt eveniment mai mare ca număr de vânzători (lista e la final) sau ca suprafață decât acesta.

Noi am fost joi, în prima zi. Ține până duminică în noapte, cu concerte în fiecare seară. Sunt atât de multe tonete de mâncare încât le-au aranjat pe zone și categorii – avem zone cu burgeri, zona cu pește și fructe de mare, zona cu pulled pork șamd. Sunt multe de încercat (dificultatea este să vă hotărâți cum și de unde), iar concertele au loc pe o scenă din capăt, sunetul lor nederanjând zona principală de festivități, ceea ce sunt sigur că va bucura pe mulți vizitatori.

Am mâncat un “porc în pită” de la MEATic-ul lui Adi Hădean, pe care-l urmăresc de multă vreme pe blog și ale cărui diverse rețete, în special de carne de vită, le-am încercat și eu. Bun sandvișul, dar exact ce-i zice numele. La Gourmet Food Festival din Herăstrău, acum câteva luni, venise cu unul mai complex, cu mai mult sos și parcă mai multe ingrediente în el.

Am mâncat și o înghețată thailandeză. Habar n-am dacă așa o fac thailandezii, dar a fost foarte bună. Este o înghețată pe bază de lapte și cu două ingrediente la alegere (eu am ales ananas și zmeură, dar puteți alege și Oreo și lichior de cafea, de exemplu, dintre multe altele) care sunt mărunțite pe loc, amestecate cu înghețata, întinse pe o plită foarte rece și, când totul îngheață, dezlipite sub formă de rulou servit la pahar. Important nu e cum se face, ci că este foarte gustoasă, ingredientele se simt foarte bine în amestecul final.

Am băut un pahar de vin la Corks, am luat și un sandviș porchetta de la Meat Busters, iar data viitoare încerc un burrito de la un chioșc cu preparate mexicane numit Gourmet Food Truck – arătau foarte bine toate. Ce vă mai pot recomanda bun pe acolo: înghețata de colivă de la Zexe, clătitele rulate ca o shaorma de la La Nu Știu Cine (nume inoportun: “- De la cine ai luat clătita aia?! Nu știu cine… -Eh, asta e”), cocktailurile de la Origo, construite fiecare pe baza altui simț, midiile făcute într-un ceaun imens în zona de seafood, fripturile de vită de calitate de la Cimbru sau Steakway și, dacă sunteți fani burgeri, încercați-i pe cei de la Elemozsia și Peter Burger și poate un cârnat german de la Za German Wurstwagen. Sunt mult mai multe, însă, acolo.

Update: am fost și în altă zi, iată mai multe fotografii. Am mâncat un hot-dog bun de la Bătrânu’ Sas, iar un taco “sănătos” (avea și tabuleh și alte chestii ne-mexicane) cu cartofi mișto făcuți de la Oliv a fost foarte bun. Citiți aici despre cum a fost duminică, când s-a aglomerat mult mai mult. La final, festivalul a adunat 100.000 de vizitatori (sau plătitori de bilete), fiind depășit în România doar de Untold, Electric Castle și Neversea.

Două lucruri nu mi-au plăcut și, pe total, aș zice că acestea fac ediția de anul acesta sub cea de anul trecut sau, cu siguranță, nu duc la o evoluție îmbucurătoare:

  1. nu mai există bere artizanală. Anul trecut nici nu mai știam de care să beau, erau acolo Ground Zero, Zăganu, Nemțeana și mulți alții. Anul acesta, ca la concerte, berea are un singur furnizor și probabil că acesta a pus condiția să nu existe și alții pe acolo. Sigur, ai de ales între Timișoreana Nepasteurizată, Azuga Nepasteurizată, Grolsch, Ursus, Peroni și alte câteva la draft sau sticlă, dar aceastea sunt beri din comerț, le beau oricând – voiam unele artizanale care să meargă cu această mâncare artizanală, ba chiar să încurajeze consumul ei.
  2. prea puține mese. Anul trecut erau zone destul de întinse cu mese lungi cu băncuțe lungi pe lângă ele. Acum lipseau aproape cu desăvârșire mesele, doar câteva pe ici pe colo, aduse de unele tonete. În schimb, multă iarbă liberă și prea multe caruseluri, de parcă lumea ar veni la street food ca să se dea în carusel. Dacă vreți să stați mai multe ore pe acolo, aduceți-vă și o pătură de acasă.

Update: câteva clarificări legate de berea artizanală și de mese găsiți aici, de la organizatori.

Trei la mână, e ridicol controlul de securitate de la intrare care te întreabă dacă ai apă în geantă. E ca și cum dacă ai veni de acasă cu o sticlă de apă ar da faliment organizatorii sau food truck-urile. Înțeleg rațiunea la un concert, poate o arunci în capul cuiva, dar aici este ridicolă. Mă îndoiesc că cineva vine la SFF, plătește intrare, cumpără mâncare, dar economia aia la o apă de 7 lei strică țara. Treaba asta îți lasă un gust amar, îți strică entuziasmul încă din prima clipă când pui piciorul în festival.

Nu zic, vă veți simți bine oricum, dar cu regretul că ediția de anul trecut a fost mai bună.

Bucharest Street Food Festival – la Romexpo, în fața pavilionului central, 7-10 septembrie, începând cu ora 12 și până în noapte. Mai multe detalii despre programul concertelor pe pagina oficială de Facebook. După ora 15 se plătește bilet, 15 de lei.

Participă:

A FOOD TRIP
APEROL
AROME
ARROSTICINI
BAO VAN
BATRANU’ SAS
BAZ BURGERS
BETTY ICE
BIG JOHN
BUBBLE WAFFLES
BURGER VAN
CAMIONETTA
CASA DI LUIGI GELATERIA
CIMBRU
CIRCUS PUB
COPANEL SAU ARIPIOARA BY CARREFOUR
CREPERIE
CREPES CHARMEES
CUBANO
DELICII PE ROTI
DRUNKEN SQUID
DUMA’S VAN
EAT IT PASTA TRUCK
EAT STREET
ELEMOZSIA
FINCA ALIOLI VAN
FURGONETA
GATTINI PASTA
GOURMET STREET FOOD
JERNOIU BBQ
KITCHENETTA
LA NU STIU CINE
MARIN SEAFOOD
MEAT BUSTERS
MORITZ EIS
MR. CANNOLI
NAKED POTATO
NORI YAKITORI
PETER BURGER
PLACINTE BOIERESTI
PORCHETTERIA BY MEAT BUSTERS
PORUMBUL VESEL
PROSECCO VAN
PURO & BIO
REPUBLIKA PLESKAVICA
ROLLS
ROSTICCERIA DI ARION
SAPORI DI MARE
SAY CHEESE BY CARREFOUR
SIMBIO PE ROTI
SMOKIN’ PIG
STEAKAWAY BY GOURMAND APETIT
SUN & SNOW
SWITCH.EAT ON WHEELS
SWITCHMORN
THAICE CREAM
THE BUS
VIA GOFRERIA
VICTORITA PESCARITA
YOYO BURGERS
ZA GERMAN WURSTWAGEN

    53 comentarii

  1. Deci pana la urma sunt concerte sau nu ? Daca da, atunci nu mai e asa ridicol faptul ca te intreaba de sticla de (/cu) apa.

      (Citează)

    • Nu are logica, caci iti cumperi din interior apa sau suc la sticla de 0.5 si o primesti cu dop. Sau sticla de bere. Aia si goala ajunge pe scena fara nicio problema.


      Am mancat cartofi (ca cei din poza 8) si carnatul ala xxl ( poza 18). Forte bune !

        (Citează)

    • GabrielG:
      Deci pana la urma sunt concerte sau nu ? Daca da, atunci nu mai e asa ridicol faptul ca te intreaba de sticla de (/cu) apa.

      Nu-i concert de 60.000 de oameni, să arunci la distanță și să creezi panică. Se strâng 400 de oameni la scenă, restul mănâncă și se învârt pe acolo.

        (Citează)

  2. Ai omis Zexe Braseria in lista de la final, a carei inghetate ai mentionat in articol :)

      (Citează)

  3. Cam ce preturi or fi fost?

      (Citează)

  4. Vrei sa ne faci vanzare? Sigur, dar inainte trebuie sa platesti bilet!

    O sa vina acum cineva sa zica ca “Platesti bilet pentru ca sunt niste trupe care canta”. Nu. Sunt niste trupe care canta ca sa aduca oameni acolo.

      (Citează)

    • Eh, oricum nu iese nimeni pe mare profit. Din ce-am auzit de la diverși implicați pe acolo, unele camionete au noroc dacă ies pe break even.

        (Citează)

    • nwradu:
      Eh, oricum nu iese nimeni pe mare profit. Din ce-am auzit de la diverși implicați pe acolo, unele camionete au noroc dacă ies pe break even.

      Nu inteleg de ce zici ca nu iese nimeni pe profit. Anu asta mi se pare mai mare ca anu trecut, la ce ar mai fi venit daca nu ieseau pe profit anu trecut? Plus ca preturile mi se par destul de mari pentru anumite produse de acolo.

      De exemplu, cartofii aia prajiti cu sosuri, sunt 12 lei portia si sunt niste cartofi congelati, si cu 2 sosuri la alegere, sosuri ce sunt din comert dupa cum le-am gustat eu, nu cred ca sunt facute de ei sau sa aiba ceva special, pur si simplu luate din comert.

        (Citează)

    • Am fost implicat partial la organizarea unui festival de mancare asemanator. Iti spun un motiv sa pui intrarea contra cost, macar 5-10 lei: ca sa scapi de gura-casca si, mai ales, de gura-casca pensionari, care intreaba ce se da gratis.

        (Citează)

    • lrpx: De exemplu, cartofii aia prajiti cu sosuri, sunt 12 lei portia si sunt niste cartofi congelati, si cu 2 sosuri la alegere, sosuri ce sunt din comert dupa cum le-am gustat eu, nu cred ca sunt facute de ei sau sa aiba ceva special, pur si simplu luate din comert.

      Și mie mi s-au părut congelați. Speram să fie ceva făcut profi, poate double-cooked, dar au fost cartofi normali.

      Ăia poate scot profit. E dificil de calculat, că trebuie să vezi și de salarii, amortizare investiție șamd. Dacă ai un produs bun, care devine căutat (Meat Busters, Switch Eat, Burger Van șamd), probabil câștigi constant. Dacă nu ai, posibil doar să pierzi bani.

      Nu cred că se înghesuie lumea acolo la caracatiță, de exemplu. Dacă mă uit pe participanții de anul trecut, unii nu mai există. Poate nu le-a mers.

        (Citează)

  5. vreau sa ma duc si eu in weekend, ce recomanzi in materie de burger si dulce?

      (Citează)

    • Burgeri: Peter Burger și Switch.Eat, deși ambele au și restaurante unde le poți mânca oricând. Circus Pub mai face burgeri buni, iar acum am văzut că au venit cu un meniu nou.

      Cred că dacă te învârți 10 minute pe acolo, înainte să comanzi, poți vedea cam ce ridică lumea de la fiecare.

      Dulce: poți încerca înghețata artizanală. Cele mai bune din București sunt de la Moritz Eis și Zexe Braserie. Aia thailandeză despre care am zis e interesantă și ea. Nu sunt multe alte dulciuri pe acolo, poate un canolo la Mr. Canoli ca să vezi cum e, că mai rar poți găsi unul la noi în mod curent.

        (Citează)

  6. Am mancat la un alt festival burgeri de la Peter.
    Geniali. 2 felii subtiri de carne, gorgonzola si dulceata de ceapa. Cartofii wedges, cu parmezan, la fel cei mai buni pe care i am mancat. Pret bomba 18 sau 20 lei.
    Am fost la ei la terasa si nu mi s-au parut asa buni, si nici cartofii.

      (Citează)

    • Probabil la Burger Fest, unde erau mai ieftini, dar mai mici. La SFF costă 25 de lei, dar sunt mari.

      La ei la local n-am fost, dar e în plan.

        (Citează)

  7. Si preturi chiar de bun simt. Adica, cu banii pe doi burgheri poti practic sa mananci nelimitat la majoritatea restaurantelor din Occident…

      (Citează)

  8. Să plătesc bilet ca să am voie să cumpăr mâncare?! Nu.
    Erau mai deștepți dacă puneau o ecotaxă de 5 lei pe fiecare bon. Suna altfel.

      (Citează)

    • Poți să intri între 12 și 15 gratuit, dacă te deranjează taxa aia.

      Dar, cum bine spunea cineva mai sus, dacă ar fi gratuit ai sta între 4000 de alți gură-cască veniți să vadă ce e pe acolo și care ar ocupa mesele și ar face mizerie trăgând o oră de o bere. Măcar cu intrarea aia știi că toți de acolo au venit puși pe o treabă și un țel comun, adică să se bucure de festival.

        (Citează)

    • Radu, și totuși restaurantele bune nu au mesele ocupate cu alde gură cască veniți să tragă o oră de o bere. Eu nu cred că oamenii au vreo plăcere să se plimbe printre tarabe cu mâncare fără să guste nimic. Nu cred că rezistă…

        (Citează)

  9. Motanes:
    Să plătesc bilet ca să am voie să cumpăr mâncare?! Nu.
    Erau mai deștepți dacă puneau o ecotaxă de 5 lei pe fiecare bon. Suna altfel.

    Am fost in weekend la Street Food Festival in Alba Iulia, acolo nu era nici o taxa de intrare, ma mir ca pentru Bucuresti au alta politica.
    Dar in acelasi timp, in Bucuresti vin mai multe formatii si mai cunoscute.

      (Citează)

    • Pentru formații mă duc la concert. Dacă merg la Street Food Festival mă duc pentru street food. E idioată chestia cu dat bani pe bilet. Poate doar dacă o făceau în sistem voucher: intrarea e 30 de lei, dar primești un card încărcat cu ăia 30 de lei pe care trebuie să-i consumi în cadrul festivalului și pe care nu-i poți recupera. Mult mai elegant ar fi fost așa.

        (Citează)

    • Flo: E idioată chestia cu dat bani pe bilet.

      Cred că, după câțiva ani de festivaluri, am putea să nu ne mai mirăm că au taxă de acces și că se plătește cu jetoane sau cu card contactless șamd. Nu-i un sistem perfect, deși măcar evită aglomerarea cu gură-cască și timpii de “aveți 2 lei? Nu, vă dau 5 și-mi dați 30 de bani! Gicăăăă! Ai 1 leu?!?!”.

      Crezi că fiecare comerciant de acolo ar fi avut mărunt pentru toată lumea?

      Dar chiar și dincolo de chestiile pro și contra, acesta e sistemul. Treci peste, gândește-te cum te poți distra dincolo de asta.

        (Citează)

    • La un concert dau bani să mă duc la concert. Aici dau bani ca să intru într-o incintă în care să mai dau bani pe chestii. Pe același sistem propun să bage bilet de intrare și la Auchan, să vedem cine mai vine.

      Partea cu jetoane / carduri chiar e foarte ok, nu m-am luat niciodată de asta cât timp am putut să recuperez banii la final, să nu rămân cu plastice inutile.

      Și soluția extrem de elegantă ca să scapi de băgătorii de seamă e să bagi o taxă de intrare de cât vrei tu, chiar și 30-40 de lei, dar care să fie băgată valoric pe cardul cu care cumperi din interior. Banii ăștia sunt contorizați separat și nu-i poți recupera dacă nu-i cheltuiești. Așa te asiguri că intră înăuntru doar ăla care e pregătit să cheltuiască bani acolo.

      Dar să iei efectiv bani pe nimic e o idioțenie. În condițiile în care nu există locuri de mâncat, în condițiile în care nu există pic de umbră, în condițiile în care stai la coadă 20 de minute minim și mai ales când se apucă să cânte ăia pe scenă (WTF? N-am venit să ascult niște leșinați, am venit să halesc) nu te mai poți înțelege cu nimeni.

      Așa a fost anul trecut, așa că nu le mai trec pragul vreodată cât timp mă pot duce direct la restaurantele care erau prezente acolo, să stau la terasă, să mănânc o porție full, nu jumătăți și mai ales gătite corespunzător, nu pe repede înainte că e coadă.

        (Citează)

  10. vrei sa caut articolul de pe digi sau unde era in care iesea la calcule ca isi scot profitul dupa primul an de activitate.
    si cand vinzi un pumn de cartofi prajiti congelati, si aia luati pe ieftinache si sa le plangi de mila ca nu scot profit la 8-10 lei portia…

    nwradu:
    Eh, oricum nu iese nimeni pe mare profit. Din ce-am auzit de la diverși implicați pe acolo, unele camionete au noroc dacă ies pe break even.

      (Citează)

  11. Mergeti pana in ora 15 si e gratis….daca nu aveti $$ de platit intrarea.

      (Citează)

    • Principiu! Iti spune ceva?

      Flo:
      Pentru formații mă duc la concert. Dacă merg la Street Food Festival mă duc pentru street food. E idioată chestia cu dat bani pe bilet. Poate doar dacă o făceau în sistem voucher: intrarea e 30 de lei, dar primești un card încărcat cu ăia 30 de lei pe care trebuie să-i consumi în cadrul festivalului și pe care nu-i poți recupera. Mult mai elegant ar fi fost așa.

      Asa toata lumea avea de castigat

        (Citează)

  12. In Iași se produce de curând o bere artizanală după o rețetă belgiană. Mie mi se pare foarte bună, la același nivel cu Zăganul. Berea este intitulată ‘Capra Noastră’. În București se găsește la 100 de Beri iar în Cluj la Beer’s point.

      (Citează)

  13. am ffost ei eu cand a fost la brasov.

    din nou imi zici ca sunt hater, dar sa dau 25 de lei pe un miniburger si sa il si mananc in picioare in aglomeratie ? 12+ portia de cartoti prajiti, dar din aia nasolii, nici macar de forma curatati / transati de mana, congelate domnle.

    am luat o portie de rapane sa nu zic ca am fost degeaba.

    a fost primul si e ultimul la care merg. cand am chef de macat la preturile respective am unde sa merg. si stau si jos, comod si nu imi sufla nimeni in mancare ca sunt 5 oameni pe m2.

      (Citează)

    • Nici eu nu mai merg la Brașov. Să dai 20 de lei pe o chifluță cu pulled pork mi se pare enorm. Carnea uscată, ațoasă fara sos.
      Sau mă uit eu prea des la Bizarre Foods, unde pune carnea in pulled pork cu polonicul?

        (Citează)

    • Nu știu ce vânzători au fost prezenți la Brașov, dar poate n-a ieșit bine.

        (Citează)

    • Costi: Sau mă uit eu prea des la Bizarre Foods, unde pune carnea in pulled pork cu polonicul?

      Am mâncat și eu în străinătate pulled pork cu mult mau mult sos, da. Depinde de rețetă și de modul de pregătire și de cum îl nimerești. Primele vândute sunt mai uscate, de la fundul ceaunului îți pune cu mai mult sos etc.

        (Citează)

    • Si eu am fost anul trecut si am zis ca nu mai merg. Era foarte inghesuit si nu am gasit loc la masa, ceea ce e o problema daca esti cu copii mici ca mine.
      Adica e un festival de mancare, deci te-ai gandi ca esentiale sunt 2 lucruri: mancarea si mesele. Bine ca anul asta inteleg ca au si mai putine mese, e foarte logic.

        (Citează)

  14. Sa vezi ce dezamagit o sa fie al meu ca nu este bere artizanala. Poate or sa vina maine. Noi asa ne-am propus sa merge sambata.

      (Citează)

  15. ipo:
    Am fost implicat partial la organizarea unui festival de mancare asemanator. Iti spun un motiv sa pui intrarea contra cost, macar 5-10 lei: ca sa scapi de gura-casca si, mai ales, de gura-casca pensionari, care intreaba ce se da gratis.

    E mai jos altă idee: Poți să îmi ceri și 50 de lei la intrare, nu am o problema cu asta, că oricum dau banii ăștia acolo. Dar pune-i pe jetoane/voucher.

    Dar nu mă pune să plătesc pentru privilegiul de a da bani. Că mă duc la Kaufland și îmi iau coaste de banii aia.

    Altfel, din punctul meu de vedere e hipstereala, gherțoiala, organizare proasta, lipsa de testicule și în final o mizerie din partea organizatorilor.

      (Citează)

  16. Nu m-am dus tocmai pentru că nu mi-a plăcut ideea de a plati intrare. Ăsta cu căutatul sticlei de apă mi se pare chiar aiurea (că și la concerte, de altfel – mai ales când sunt în mijlocul verii)

    Am prins Street Food Festival in Brașov, într-o locație pitorească. Organizarea f. bună și fără intrare. De altfel cel de la București s-a rebranduit in Street Food Carnival in ultimele câteva săptămâni. Am impresia că nu este același organizator.

      (Citează)

    • Em: Am prins Street Food Festival in Brașov, într-o locație pitorească. Organizarea f. bună și fără intrare. De altfel cel de la București s-a rebranduit in Street Food Carnival in ultimele câteva săptămâni. Am impresia că nu este același organizator.

      Cred că e alt organizator, da. Din ce văd, cei din Brașov au fost unii numiți Why Not Us care au făcut în multe orașe. Cei din București au în istoric doar unul la Constanța și cel de anul trecut din București. Numele firmei nu contează, poți face alta pentru fiecare oraș, la o adică.

      Cu Carnaval a venit când au adăugat și concerte mai de amploare. Și anul trecut era o scenă de concert, dar mai pe simpluț, așa.

        (Citează)

  17. Pretul la biletele cumparate de la Romexpo 22 lei. Nu am inteles nici faza cu banii pe card BT, iar cartofi congelati, ma fac sa ma gindesc daca o sa mai merg.

      (Citează)

  18. RazvanCG:
    Principiu! Iti spune ceva?

    Asa toata lumea avea de castigat

    Doar chiria spațiului este 50000 €
    Cu principiile tale am manca doar acasa.

      (Citează)

  19. La fiecare festival (și cred că am scris de vreo 5 anul acesta) se plânge lumea că e cu bilet de intrare și că produsele sunt scumpe. Eu zic să trecem peste, acesta este sistemul, nu se va schimba prea curând.

    Are avantajele lui. Are și dezavantaje, de exemplu când am fost noi @nashu_mare a rămas fără bani pe card când deja comandase vinul. Amândoi aveam 4 carduri contactless bancare la noi, dar nu se puteau folosi. Asta e, s-a dus și a umplut cardul lor cu câți bani îi trebuiau și a plătit așa. Nu i-a convenit, dar a fost un inconvenient de 2 minute și nici nu l-a menționat după aceea, ci am băut vinul și am vorbit de alte treburi.

    Lucruri mai importante de care te poți plânge sunt alea care-ți strică distracția deși respecți regulile lor. Muzică prea tare, locuri prea puține, coșuri de gunoi insuficiente… în fine, ce-o fi punctual acolo, nasol.

      (Citează)

  20. Nu e acelasi organizator ca in tara. Cei care au organizat in mai multe orase au weekendul acesta in Bacau. Merg maine sa vad cum au fost afectati de cel din Bucuresti, o parte din vanzatorii mentionati de Radu fiind la editia din Iasi deci banuiesc ca in Bacau va fi mai slab.

      (Citează)

  21. Festival de bere artizanala gasiti azi si maine la Sibiu.

      (Citează)

  22. Am fost, am vazut. Mancare multa si buna. Ce nu mi-a placut:

    1. Nu mai au bere artizanala. Pe bune, e festival de street food si nu aduci micii producatori de bere?
    2. Prea multe branding de la diverse companii – ai Enel, Transilvania, upc etc etc. Parca au intrat foarte mult pe facut bani rapid decat pe construirea unui fenomen pe termen lung.

      (Citează)

  23. Mă îndoiesc că cineva vine la SFF, plătește intrare, cumpără mâncare, dar economia aia la o apă de 7 lei strică țara.

    Citind articolul până la citat mă gândeam să le propun copiilor și nevestei să mergem mâine seară până acolo, ca să mai păcălim spălatul vaselor o seară.

    Parcă nu mă deranjează nici lipsa berii artizanale ( poate să lipsească de tot) nici lipsa meselor, o saorma o insulei din mers dacă e cazul, și nici nu crap dacă cumpăr o sticlă de apă. Da’ mi se pare așa amuzant, că merg acolo, plătesc intrare trebuie să arunc tot ca la aeroport. Bă înțeleg afișele alea cu “interzis consumul băuturilor care nu au fost achiziționate…” Dar ce zici tu mă face să le urez baftă, nu au nevoie de mine. Mulțumesc.

      (Citează)

  24. Am fost azi, anul trecut mi-a placut mai mult. Am vazut si un caine care isi baga botul intr-o galeata din aia de plastic cu ingrediente, lasata pe jos. Am incercat doar mix de fructe de mare si clatita de la Nu Stiu Cine cu inghetata. Berea scumpa, apa scumpa. Putine mese, inghesuiala, cozi, fiecare a mancat pe unde a apucat.

      (Citează)

  25. Am fost…si am fugit! Frumoase poze in articol dar eu am gasit altceva. Aglomeratie, cozi interminabile in soare, nici nu puteai sa te apropii sa vezi ce au unii, altii… Inadmisibil ca si vendor sa vii in Bucuresti cu aceleasi cocioabe de 2 pe 2 si sa te bucuri ca ai clienti, astia asteptand o ora la stand sa ia un sandvich. La standul Meatic erau 200 de persoane la un rand de 100 m. Mi sa parut atat de penibil ca mi-am recuperat suta de RON si am fugit! Si asta cu banii e alta prostie: stai de 2 ori la cozi sa pui si sa-ti iei banii…
    Si inca una: nu e Banca Transilvania. Sunt niste “unii” care iau banii si dau carduri. I-am intrebat ce se intampla daca mi se face rau si ma ia ambulanta din festival si vin maine sa-mi recuperez banii de pe card si mi-au zis ca sunt pierduti, maine nu-i mai vad! Pe scurt, numai romanisme de la intrare pana la iesire.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus