blog demisec cu note fine de tehnologie

Câteva zile va fi program redus pe blog, sunt ușor plecat. Urmăriți-mă pe Instagram și pe YouTube!

Știri despre tehnologie – 25 august 2017

Clock icon

25 Aug 2017

Tag icon

TEHNOLOGIE

Comments icon

8 comentarii

NSFW: Amanda Taylor. Slow news day, măcar un nsfw tipic american să fie.

  8 comentarii

 1. Cand vezi ce fac aia din popoarele asa zise corecte/civilizate, parca totusi…Romania nu e chiar cea mai rea. Nemtii umbla la soft, fenteaza statele, coreenii umbla cu mita, americanii fac razboaie.

    (Citează)

 2. DAVKO:
  Cand vezi ce fac aia din popoarele asa zise corecte/civilizate, parca totusi…Romania nu e chiar cea mai rea. Nemtii umbla la soft, fenteaza statele, coreenii umbla cu mita, americanii fac razboaie.

  Noi romanii avem o mare mandrie in materie de tehnologie marca Allview! Jos palaria pentru produsele lor de cea mai buna calitate.

    (Citează)

 3. România este întrecută la corupție doar de Bulgaria, așa că nu avem cu ce să ne lăudăm.

  Știrea din Coreea este mare tocmai pentru că acolo nu e cu mită în mod normal, de se miră toți. La noi deja nu te mai interesează când auzi de licitații trucate și miliarde de euro pierdute în acest mod.

    (Citează)

 4. Doamne, ce review la telefon, nici nu am putut sa trec de jumate, zici ca e scris de un copil de 10 ani.

  ” ecran IPS de 5.5 inch pentru a reda cat mai bine culorile, (…) 3GB memorie RAM pentru a face fata tuturor aplicatiilor, un GPU Adreno 505 ce poate rula chiar si cel mai pretentios joc,”

  “Camera principala este foarte capabila daca este folosita cum trebuie tinand cont de imprejurari, adica in functie de lumina si de focus”

  “De mentionat ca tot timpul telefonul a avut internetul pornit, 4G, Bluetooth mereu pornit, Wifi-ul mereu pornit”

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite.

sus