un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

SSD cadou la achiziția de componente pentru PC

29 Aug 2017  ·

TEHNOLOGIE  ·

7 comentarii

Iată o promoție bună (și cu stoc limitat la PC Garage): cine cumpără o placă video, un procesor și o placă de bază de la ei primește cadou un SSD Intel seria 540, de 240 GB. Au fost 101 astfel de cadouri la începutul promoției (ieri), iar faptul că acum sunt ceva mai puține arată că PC Garage vinde destul de multe astfel de kituri pe zi.

SSD-ul este unul în format M.2 precum cel de mai jos. Eu l-am primit pentru testare, veți citi în curând un review mare.

Până atunci, iată rapid scorul CrystalDiskMark:

Vedeți că promoția are câteva condiții: placa de bază aleasă trebuie să aibă slot M.2 și valoarea totală a celor trei componente trebuie să depășească 3.500 lei, adică vorbim de cei ce-și construiesc un sistem mediu sau high-end. Cei care fac asta primesc gratuit această unitate SSD tocmai bună pentru sistemul de operare sau stocare clasică.

    7 comentarii

  1. Placa de baza + procesor + paca video la mai mult de 3300 lei nu e in nici un caz sistem mediu

      (Citează)

    • Ba da. Un sistem de top are și o placă 1080, care costă doar ea vreo 3000 de lei. Pune alături un procesor Core i7 și o placă de bază mai complexă și mai adaugi 1500+700 lei.

        (Citează)

  2. Mda, amuzant. M-am uitat la un Ryzen 1800X. Ce mai promotie, costă 2560 cu SSD cu tot. La lansare costa 2400. Nu e nici o promotie, au un stoc de SSD-uri de care vor sa scape. Si ti le baga pe gat pe bani, nu degeaba.

      (Citează)

  3. M.2-ul e aproape inutil fara interfata NVMe/Pci-Ex. De-aia iei M.2 si nu SATA, ca sa benificiezi de vitezele semnificativ mai mari.

    Daca e sa judecam dupa preturi, cam la aceeiasi bani cu Intelul poti gasi Plextor M8Pe/S, care sunt entry-level la Pci-Ex. Daca ai 3500 de spart pe placa de baza, procesor si placa video, in nici un caz nu te vei multumi cu un SSD M.2 pe interfata SATA, daca ai ocazia sa iei ceva cu NVMe.

      (Citează)

  4. Sooooo promotie, sariti gusterilor pe sesedeu :)))

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus