un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 4 iulie 2017

4 Jul 2017  ·

TEHNOLOGIE  ·

11 comentarii

NSFW: Daniela Santos.

    11 comentarii

  1. In Brasov costa cam 3 euro pe luna pentru fiecare autobuz.Nu pare asa mult. Articulatele sunt o mizerie pentru Bucuresti.

      (Citează)

  2. Nu merge primul link emag
    De profitshare

      (Citează)

  3. Interesant ca poți debloca PC-ul folosind cititorul de amprente de pe telefonul Samsung. Doar ca ai nevoie de blutut pe pc.

      (Citează)

    • Da, e mai mult pentru laptopuri. Eu am BT și pe desktop, dar nu l-aș activa doar pentru asta.

      Totuși, mai e ceva mișto la Flow. Poți vedea pe PC notificările primite pe telefon, ca să vezi dacă merită deblocat sau nu.

        (Citează)

    • doar la mine, BT între laptop și telefon merge mizerabil?

        (Citează)

  4. Daniela… #jailbait

      (Citează)

  5. Tot vad stiri despre 8. Se trece peste iPhone 7s?

      (Citează)

    • Zvonurile spun că vor scoate două modele, un 7S și un 8.

      Părerea mea este că da, vor scoate doar iPhone 8. Sunt 10 ani de la lansarea primului, poate că-i vor spunea chiar iPhone X sau ceva așa. Dacă va exista și 7s, va fi un model cu aspect precum 7 și hardware mai nou.

        (Citează)

  6. https://www.youtube.com/watch?v=zAp7nhUUOJE

    Abia astept sa aud in conferinta de presa cum Apple a “inventat” tehnologia asta chit ca Synaptics, Qualcomm au patente de ani de zile si cei de la Vivo au scos aceasta implementare cu luni bune inainte de lansarea noului iPhone :))

    Sau cat “curaj” au dovedit prin “inventarea” wireless charging, chit ca exista de ani de zile pe alte telefoane. :D

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus