un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Disney pregătește parcuri de distracții și un hotel Star Wars

18 Jul 2017  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

17 comentarii

La recenta expoziție D23 a lui Disney, aceștia, ca noi proprietari a tot ce ține de Star Wars, au dat detalii despre cum vor mai lua bani de la oameni. Cum vor dezvolta în continuare universul pentru a răspunde dorințelor fanilor, voiam să zic.

Întâi ar fi un hotel Star Wars ce va fi construit în Florida, în cadrul parcului Walt Disney World de acolo. Întreaga clădire va avea finisaje stil Star Wars, hotelul urmând să fie o navă spațială pe care ești cazat. Toți angajații vor fi îmbrăcați în stilul Star Wars, vor vorbi și vor avea nume specifice filmului, ba chiar și oaspeții vor putea participa la o poveste.

Acest ultim detaliu face ca majoritatea articolelor pe subiect să compare viitorul hotel cu serialul Westworld, unde oaspeții puteau participa la o poveste sau o puteau ignora complet pentru a se odihni și bucura de facilități. Bănuiesc că Disney nu va include și prostituate, totuși.

OK… probabil va fi plin de copii ce vor alerga pe acolo ca disperații, jucându-se, în timp ce părinții se pot relaxa la un masaj. Sper ca hotelul să fie super-automatizat super-smart, ca să te simți ca în filme dând comenzi vocale pentru a aprinde lumina șamd.

Un al doilea plan include parcuri de distracție cu tematică Star Wars. Disney a prezentat deja o machetă cu ceea ce pare a fi o zonă tip Tatooine, deși ei zic că e vorba de altă planetă. Nu se văd rollercoastere sau alte construcții impresionante de distracție, dar poate că acestea vor fi de forma simulatoarelor VR (cum era unul Star Wars în Disneyland Paris) sau subterane.

Din ce pare momentan, va fi un sat tradițional Star Wars prin care probabil că lumea se va putea plimba, uitându-se la Tie Fightere și la Millenium Falcon în mărime naturală șamd. Momentan sunt prea puține detalii pentru a ști exact ce va fi acolo. Se deschid în 2019 în Anaheim, California și Orlando, Florida. Pe lângă filmul de mai jos, găsiți multe fotografii în linkul prin articol.

    17 comentarii

  1. Ne-ai trollat fin punand o poza cu star trek :)

      (Citează)

  2. That Enterprise picture is triggering my SFJW instincts.

      (Citează)

  3. But… But… that’s Enterprise.

      (Citează)

  4. Trolls, trolls everywhere…

      (Citează)

  5. Nu vreau sa par rau , dar poza este din Star Trek

      (Citează)

  6. Cred ca poza au incarcat-o pisicile ca altfel nu imi explic!

      (Citează)

  7. vazut poza din enterprise


    haters, haters everywhere

      (Citează)

  8. Aia nu-i nava lui Vader, aia e nava pe care a fost căpitan Băsescu înainte să fie ministru…

      (Citează)

  9. La urmatoarea conferinta cu bloggeri s-ar putea sa te alegi cu un carton de oua stricate.

      (Citează)

  10. “Butaforii de luat banii la copii”

      (Citează)

  11. Some people just want to watch the world burn.

      (Citează)

  12. Well this was petty fun.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus