un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 9 iunie 2017

9 Jun 2017  ·

TEHNOLOGIE  ·

11 comentarii

NSFW: Camilla Gimenez este Miss Brazil International Bikini 2016.

    11 comentarii

  1. Sg universe nu a fost atat de prost. Din contra. Dar asta e doar opinia mea :)

      (Citează)

    • Eh nu. Avea clasica problemă: unii ajung într-un loc complet diferit și necunoscut, dar unul dintre ei este atât de geniu încât rezolvă orice problemă cu un pic de hacking după ce-și leagă PC-ul la interfața extraterestră.

      Nu avea viață în el. După 5 episoade te săturai de niște oameni care mergeau pe culoarele întunecate ale unei nave.

        (Citează)

    • Si a mea.

        (Citează)

    • Ce anume era așa mișto, de dragul discuției?

        (Citează)

  2. Una peste alta, sincer și mie mi-a plăcut Stargate Universe. Totuși ar fi putut să-i dea un alt sfârșit, nu lăsat așa.
    Un alt serial interesant și anulat, care mi-a plăcut a fost este Flashforward.

      (Citează)

    • Citește cartea, e mai bună. Serialul o luase pe arătură când acei agenți FBI mergeau prin lume și descopereau construcții ciudate. Nu zic, interesant, dar apreciez un serial care vrea să spună o poveste “locală” despre o situație inedită, nu să facă trecerea la cum eroii noștri salvează lumea.

        (Citează)

  3. Mersi. O să o caut.

      (Citează)

  4. Sunt de acord cu Radu. Pacat de Stargate Universe. Atata potential irosit pentru ca au vrut sa faca un fel de drama-SF. Gasesti o mega nava spatiala si ei stau sa se certe, bata, saboteze intre ei. Inca odata ce potential irosit…

      (Citează)

  5. Star Gate sg1 rulez….. Și puțin atlantis

      (Citează)

  6. Da, SGU a fost inspre cretin.

      (Citează)

  7. Ba mie mi-a plăcut SG Universe și îmi pare rău că s-a terminat. Se întîmplau foarte multe lucruri pe acele “culoare întunecate”, erau multe personaje interesante, chiar și rase extraterestre, un “fork” în spațiu-timp care dublează echipajul din navă pe o planetă, iar partea cu hackerul priceput era, totuși, ceva mai credibilă decît metoda de furt a planurilor Death Star din acel turn cu o antenă mare în vîrf accesibilă doar de la un terminal bătut de vînt la ultimul etaj.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus