blog demisec cu note fine de tehnologie

Câteva zile va fi program redus pe blog, sunt ușor plecat. Urmăriți-mă pe Instagram și pe YouTube!

Știri despre tehnologie – 14 iunie 2017

Clock icon

14 Jun 2017

Tag icon

TEHNOLOGIE

Comments icon

10 comentarii

Trailerul la Black Panther:

  10 comentarii

 1. Asta cu suprataxarea roamingului m-a cam intristat :( dar nu am inteles exact daca e vorab de la primul minut/MB sau vor avea o limita rezonabila mult mai mica decat ceilalti operatori.

    (Citează)

  • Trebuie așteptat să vedem condițiile clare.

     (Citează)

  • Da, problema e ca au foarte multe abonamente cu trafic nelimitat. Asta e un avantaj pe piata locala, unde “stapinesc” netul si au retea proprie peste tot, dar in momentul in care interactionezi cu alti operatori de afara, devine delicat.
   Eu totusi nu consider o mare problema, cu exceptia celor care vor abuza, iar astia vor fi in toate retelele. Un roman plecat la munca, sa zicem, 10 luni pe an, va sta linistit cu abonament de Romania in roaming, ori asta nu e deloc lesne de inghitit pentru operatori.

     (Citează)

 2. pai voiati la 3 Euro pe luna si roaming…

    (Citează)

 3. Momentan nu se găsesc plăci video AMD care sunt folosite la minat, RX 470 și similare. Amazon zice că livrează în câteva săptămâni, alții nu au vreun plan. Acum vreo câteva săptămână mai era ceva stoc și prin țară, dar s-a dus în câteva zile.
  Aceeași poveste și pentru sursele de 1000+ W și plăcile de bază recomandate pt asta (6+ GPU), unele fiind făcute și de producători special pt așa ceva (cu BTC în nume).

    (Citează)

 4. garantia extinsa e sfantul duh pentru orice magazin. incaseaza bani acum si (poate) ofera niste servicii peste 2-3 ani.

    (Citează)

 5. Emil C: Un roman plecat la munca, sa zicem, 10 luni pe an, va sta linistit cu abonament de Romania in roaming, ori asta nu e deloc lesne de inghitit pentru operatori.

  Decizia CE prevede termenul de utilizare ocazionala. Deci mai mult ca sigur orice operator poate bloca accesul in acest caz. Digi vrea sa obtina permisiunea pentru suprataxarea tuturor.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite.

sus