un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 14 iunie 2017

14 Jun 2017  ·

TEHNOLOGIE  ·

10 comentarii

Trailerul la Black Panther:

    10 comentarii

  1. Asta cu suprataxarea roamingului m-a cam intristat :( dar nu am inteles exact daca e vorab de la primul minut/MB sau vor avea o limita rezonabila mult mai mica decat ceilalti operatori.

      (Citează)

    • Trebuie așteptat să vedem condițiile clare.

        (Citează)

    • Da, problema e ca au foarte multe abonamente cu trafic nelimitat. Asta e un avantaj pe piata locala, unde “stapinesc” netul si au retea proprie peste tot, dar in momentul in care interactionezi cu alti operatori de afara, devine delicat.
      Eu totusi nu consider o mare problema, cu exceptia celor care vor abuza, iar astia vor fi in toate retelele. Un roman plecat la munca, sa zicem, 10 luni pe an, va sta linistit cu abonament de Romania in roaming, ori asta nu e deloc lesne de inghitit pentru operatori.

        (Citează)

  2. pai voiati la 3 Euro pe luna si roaming…

      (Citează)

  3. Momentan nu se găsesc plăci video AMD care sunt folosite la minat, RX 470 și similare. Amazon zice că livrează în câteva săptămâni, alții nu au vreun plan. Acum vreo câteva săptămână mai era ceva stoc și prin țară, dar s-a dus în câteva zile.
    Aceeași poveste și pentru sursele de 1000+ W și plăcile de bază recomandate pt asta (6+ GPU), unele fiind făcute și de producători special pt așa ceva (cu BTC în nume).

      (Citează)

  4. garantia extinsa e sfantul duh pentru orice magazin. incaseaza bani acum si (poate) ofera niste servicii peste 2-3 ani.

      (Citează)

  5. Emil C: Un roman plecat la munca, sa zicem, 10 luni pe an, va sta linistit cu abonament de Romania in roaming, ori asta nu e deloc lesne de inghitit pentru operatori.

    Decizia CE prevede termenul de utilizare ocazionala. Deci mai mult ca sigur orice operator poate bloca accesul in acest caz. Digi vrea sa obtina permisiunea pentru suprataxarea tuturor.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus