un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Reducerile Steam Summer Sale sunt active

24 Jun 2017  ·

TEHNOLOGIE  ·

12 comentarii

Reducerile de vară au început pe Steam acum două zile, dar nu contează asta, că nu termină stocurile. Le vedeți pe toate aici.

Ce-am remarcat eu dintre sutele de oferte:

  • Shadow of Mordor  – 4 euro. Un joc foarte bun, complex, bine apreciat în review-uri, la un preț practic de nimic pentru orele de distracție pe care le va oferi.
  • Doom  – 15 euro. Nu cred că mai are nevoie de prezentare.
  • Deus Ex Human Revolution – 4 euro. Acesta nu-i cel mai recent joc din serie (Mankind Divided), ci cel din 2013, care a fost și cel mai reușit. Pentru 4 euro asigură multe ore de distracție.
  • Endless Space – 4 euro. Jocul este unul de strategie turn-based în spațiu, unde te extinzi pe diverse planete, construiești și dezvolți sistemul local și din când în când te lupți și cu alții.
  • Project Cars 3 – 10 euro. Un joc de racing, dar vedeți că este posibil ca multe mașini să nu fie disponibile decât achiziționând alte DLC-uri.

Mai sunt reduceri și pentru Dishonored 2, Tomb Raider, Fallout 4, un preț foarte bun pentru Grand Theft Auto 5 și multe altele, deși verificați întâi dacă nu sunt mai ieftine pe la Altex sau PC Garage.

    12 comentarii

  1. Am luat Age of Empires 2 HD, 5$ redus de la 20$.

      (Citează)

  2. Se cunoaste ca esti in concediu, sunt active de vreo 2 zile deja.

    Eu am luat Witcher 3 GOY edition.

      (Citează)

  3. Mai verificati si pe http://isthereanydeal.com/ inainte de a apasa butonul de cumparare, mai sunt si alte site-uri care fac aceleasi reduceri pentru steam keys in USD fata de EUR sau chiar procentual mai bune/ cu reduceri suplimentare fata de ofertele Steam.

      (Citează)

  4. am luat mai multe gen witcher 3 goty, dying light.

    pe de alta parte mi-am vandut rx480 8gb-ul. la pret dublu. nu mai am pe ce sa ma joc.

      (Citează)

  5. am luat Scrap Mechanic pentru copil, 11euro, desi cred ca a fost si mai ieftin, dar atunci eram mai scartar :)

      (Citează)

  6. pe Ucraina ( setati tara in Steam) sunt …mult mai ieftine jocurile…
    Confirmati va rog

      (Citează)

    • Nu merge, plata trebuie efectuată cu cardul, care este înregistrat într-o țară. A încercat un prieten din Republica Moldova să îmi dea ca gift GTA 5 la 20$, la noi era 30 de euro. N-a mers, i-a spus că ”due to different price regions you cannot send this game as a gift”. Nu-s așa fraieri nici cei de la Steam.

        (Citează)

  7. La AoE II HD expansion pack-urile includ si cele de dinaintea lor sau trebuie cumparate fiecare separat? Vad ca e si bundle cu toate 3, trebuie sa le iau pe toate sau ajunge ultimul, Rise of the Rajas?

      (Citează)

  8. @rdb

    Nu includ, deși pachetul Age of Empires II HD + cele 3 DLC-uri (The Forgotten, The African Kingdoms, The Rise of the Rajasla) la sub 14 euro e foarte ieftin.

      (Citează)

  9. Multumesc.

    Il am in cos, ma gandesc daca merita sa iau original cu toate 3, nu vreau animatii si filme, vreau sa porneasca in cateva secunde. Am acum o varianta “ne-originala” si dureaza 2 secunde sa porneasca, isi face treaba.

    L-as lua si ca sa multumesc developerilor :)

      (Citează)

  10. Si daca ar fi platit cu paypal… unde se pune o adresa din tara respectiva ?.. nici asa nu merge ? :D

    Valentin:
    Nu merge, plata trebuie efectuată cu cardul, care este înregistrat într-o țară. A încercat un prieten din Republica Moldova să îmi dea ca gift GTA 5 la 20$, la noi era 30 de euro. N-a mers, i-a spus că ”due to different price regions you cannot send this game as a gift”. Nu-s așa fraieri nici cei de la Steam.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus