un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 9 mai 2017

9 May 2017  ·

TEHNOLOGIE  ·

7 comentarii

Trailer pentru noul Blade Runner. În principiu nu spune nimic despre film, doar că va avea împușcături și lupte corp la corp:

    7 comentarii

  1. Nu spune nimic despre film pentru ca nu asculti dialogul. Daca ai fi fost atent ti-ai fi dat seama ca este vorba despre visul umed al lui Ceausescu: decadenta sistemului capitalist si lupta de clasa dintre coruptii acestuia si clasa muncitoare a replicantilor.

      (Citează)

  2. Neata, nu merge Instastory-ul de la instagram :))

      (Citează)

  3. Vulnerabilitatea de la Intel este extrem de grava. Fiecare chip produs de Intel din 2008 contine un procesor separat (ME) care este in afara BIOS-ului, OS-ului, etc.. si care e conectat la retea.
    Practic un IPMI universal chiar la nivel de desktop.

    Bug-ul apare in AMT, unul din serviciile oferite de chip pentru linia vPro deci teoretic nu toate PC-urile sunt afectate.
    Insa cum nimeni in afara de Intel (si prieteni) nu stie ce se afla acolo, se poate intampla orice.
    Vulnerabilitatea de mai sus permite control absolut asupra masinii, posibilitatea de a citi si scrie orice, inclusiv modificare firmware. De la distanta fara ca OS-ul macar sa vada traficul de retea.

      (Citează)

  4. Probabil ai vazut trailerul in pop-up window si fara sunet..

      (Citează)

  5. Interesanta stirea cu F-15 si integrarea cu F-22, devine din ce in ce mai clar ca cineva acolo sus se gandeste ca F-35 s-ar putea sa fie mort si ingropat. Probabil ca o sa se mearga mai departe pe Super Hornet in combinatie cu F-15 si F15 E, plus ca inca mai au o caruta de F-16. 22-ul ramane doar de siguranta, acolo, cu linia de productie pusa la murat si tot mos A-10 pentru CAS vreo… 10 ani?

    Sunt curios ce-o sa faca Trump in urmatorii 2 ani cu toata mizeria asta care s-a ales de aviatia US, incepand cu F35 si terminand cu V22. Ca in campanie era tare-n gura…

      (Citează)

    • Nu cred că-i ceva atât de grav. Mai degrabă au tehnologie de connected battlefield și au aplicat-o și aici, că a devenit ceva mai banală.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus