un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 4 mai 2017

4 May 2017  ·

TEHNOLOGIE  ·

8 comentarii

NSFW: Jannie Phan.

    8 comentarii

  1. Google a eliminat de cateva ore bune acel phishing iar Techcrunch au vazut si ei ca nu ii cauta lumea asa de des si au zis hai ca putem scrie despre orice, fiindca titlul articolului e inselator, s-a eliminat cam 96% din HIV la acei soareci. E un breakthrough intr-adevar dar nu s-a eliminat in totalitate, deci click-bait.

      (Citează)

    • Greu de urmărit ce-ai zis, dar nu, nu clickbait, ci cel mai important salt în tratarea HIV de până acum. Să elimini 96% din virus, inclusiv din celule unde anterior virusul nu putea fi eliminat, este un mare pas în față.

        (Citează)

  2. nwradu:
    Greu de urmărit ce-ai zis, dar nu, nu clickbait, ci cel mai important salt în tratarea HIV de până acum. Să elimini 96% din virus, inclusiv din celule unde anterior virusul nu putea fi eliminat, este un mare pas în față.

    De acord cu ce zici tu ca e un breakthrough, ziceam si eu la fel. Dar Techcrunch, cu un mic paragraf doar, oarecum mai edificator, da de inteles prin exprimare ca am gasit solutia. Banuiesc ca le-a fost greu sa citeasca 19 pagini, precizarea de 96% e prin alte articole unde jurnalismul nu e facut doar ca sa fie, ca la Techcrunch.

      (Citează)

  3. Bine ca ai anuntat tu, ca mail nu au fost in stare sa dea astia de la Telekom.

      (Citează)

  4. Schimbă toată structura IT-ului, se pare:

    “Buna ziua,
    Dorim sa va informam ca Telekom Romania* a demarat un proces de migrare a sistemelor IT ale companiilor din grup catre un set unic de sisteme, ce va asigura procese orientate catre client si procese de suport imbunatatite. Aceasta initiativa are ca scop imbunatatirea experientei oferite clientilor nostri. Totodata, acest set de sisteme IT va oferi un suport sporit echipelor de vanzari, celor din departamentele de relatii cu clientii din call-center, din magazine, precum si echipelor din teren, care vor putea, astfel, sa raspunda mai bine si mai rapid nevoilor si solicitarilor clientilor nostri.
    Pe perioada procesului de migrare a sistemelor IT, care va avea loc intre 5 si 8 mai 2017, anumite operatiuni precum plati de factura, reincarcari, activari/dezactivari de extra-optiuni sau alte activitati similare si de comenzi pot fi afectate. Aceste operatiuni nu vor putea fi efectuate nici prin intermediul aplicatiei MyAccount sau al site-ului telekom.ro.
    Odata cu incheierea procesului de migrare, site-ul telekom.ro va oferi vizitatorilor o experienta optimizata de utilizare, atat la navigare, cat si la achizitia online de produse si servicii. Mai mult, aplicatia MyAccount va avea o interfata imbunatatita, care va face navigarea mai usoara si mai intuitiva.
    Echipele Telekom depun toate eforturile pentru a raspunde tuturor solicitarilor clientilor nostri in aceasta perioada. Aceste operatiuni vor fi restabilite treptat si activitatile de vanzari si suport clienti afectate vor fi reluate incepand de luni, 8 mai.”

      (Citează)

  5. Probabil de asta îmi dă eroare când vreau sa verific factura Telekom in format PDF

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus