un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 26 mai 2017

26 May 2017  ·

TEHNOLOGIE  ·

14 comentarii

Primul trailer Game of Thrones sezonul 7:

    14 comentarii

  1. Eu nu inteleg de ce sunt preturile astea SF la Pixel in Romania. Este listat in State la $650, la fel ca iPhone, cu toate astea ultimul e relativ similar ca pret si la noi.

      (Citează)

    • Eu n-am gasit oferta de care spunea Radu, ca e fix acelasi pret ca si la altii. Ma rog, la emag e taiat de la 4200, ca de obicei :)))

        (Citează)

    • Pentru că prețul de state e fără TVA, care diferă de la stat la stat și se aplică ulterior. Apoi, prețul din România e format din prețul din state și transportul până aici, la suma lor adaugi taxe vamale și 19% TVA, plus profitul magazinului.

      Fără o distribuție oficială aici, ajunge scump. Distribuția oficială l-ar fi scos probabil la 650 euro cu TVA, pe când așa ajunge la 650 euro fără TVA.

        (Citează)

  2. Și cu toate astea la Orange ai șanse să stai în casă fără semnal, dar să vezi Casa Poporului pe geam. Cam ăsta e nivelul de la Orange în București. :)

      (Citează)

  3. Super ofertă la Carrefour la iPad Pro 9.7″ 128GB https://www.carrefour.ro/promotii/hipermarket/electronice-si-electrocasnice/it/ipad-apple-pro/
    (la ora 9 mai aveau 2 bucăți la Ploiești)

      (Citează)

  4. Prin ofertă, am crezut că a scăzut sub 2000 de lei. Aia era ofertă, într-adevăr. Dar așa… Damn!

      (Citează)

    • Dacă pentru tine o reducere de 33% la produse Apple nu e ofertă … nu cred că ai urmărit “ofertele” în ultimul timp …

        (Citează)

    • Cojo:
      Dacă pentru tine o reducere de 33% la produse Apple nu e ofertă … nu cred că ai urmărit “ofertele” în ultimul timp …

      Poate se referea la Pixel.

        (Citează)

  5. Google Pixel este incredibil de scump indiferent ce ofera. a vandut un prieten un aparat 2nd hand la 2200 ron, tot scump mi s-a parut. daca e sa compar un Pixel cu un Sony Xperia XZs diferenta e mica ca si performanta sub 10%.

    jucariile facute de google (nexus / pixel) sunt intr-adevar cu mult peste ceilalti cand discutam de calitate, performanta. am cumparat 2nd hand acum 2 ani o tableta Nexus 2013 (cea cu 2Gb de ram) care este excelenta pe post de navigatie in masina. am inceput sa ma lovesc abia acum de limitare ca performanta in cazul unor jocuri si am vrut sa vad ce pot sa cumpar sa mai ridic un pic performant, si gasesc acum o gramada de trompete de tablete undeva in 1000 ron cu 2Gb ram care sunt inferioare acelui Nexus din 2013. tot vad laudata o tableta huawei care la reducere este undeva in 1500 ron ceea ce mi se pare prea scumpa pentru o tableta. probabil sunt eu zgarcit insa consider o diferenta prea mare de pret pentru o crestere mult mai mica proportional (3x pret vs sa zicem un maxim 40% performanta)

    marele avantaj pe partea de nexus /pixel este ca merg bine si nu se zgarcesc la componente dar buzunarul meu nu este potrivit pentru atata tehnologie/bani :)

      (Citează)

  6. Cojo:
    Dacă pentru tine o reducere de 33% la produse Apple nu e ofertă … nu cred că ai urmărit “ofertele” în ultimul timp …

    Aia la ipad e bună. Ziceam de google pixel!

      (Citează)

  7. Sunt curios care e mișcarea pentru IBM Romania unde se știe ca foștii directori si-au înființat firme de consultanta având client unic IBM. Practic lucrezi cot la cot cu cei staff doar ca nu ești invitat la Christmas Party sau team building, nu ai training-uri sau alte beneficii.

      (Citează)

    • Din păcate, acesta e sistemul. Manpower, Adecco și alții așa fac, dau oameni în firme, dar ești angajatul lor, nu al firmelor la care te trimit.

      Uneori e invers, angajații subcontractați au bonuri de masă, cei ai companiei nu au.

      Din câte știu, la IBM oricum nu sunt petreceri de crăciun sau team buildinguri, așa că nu-i mare pierderea.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus