un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 23 mai 2017

23 May 2017  ·

TEHNOLOGIE  ·

27 comentarii

NSFW: Nicolette Shea.

    27 comentarii

  1. Cred ca e pentru prima data cand nu-mi place NSFW-ul zilei..

      (Citează)

  2. Ford ar trebui sa concedieze si de prin designeri, interiorul ala de Focus (consola centrala in special) arata HORROR.

      (Citează)

  3. Ah, lansat Netflix in limba romana. In continuare nu si pe Smart TV Samsung. Pentru ca …

      (Citează)

    • Ce model? Că majoritatea celor Samsung au, dar sunt câteva care nu au și nu vor avea pentru că n-au hardware compatibil.

        (Citează)

    • Vorbesc de limba romana (subtitrare sau dublare) in aplicatie. Aplicatie au toate Samsung-urile, insa poti alege doar din vreo 4 sau 5 limbi subtitrarea, desi exista in limba romana la respectivele seriale/filme.

        (Citează)

  4. Mircea cel vechi

    23/05/2017 la 1:02 PM

    Am lucrat 3 ani in front office la ericsson.O coruptie la nivel de management cum nici la noi la stat nu vezi,pe principiul PSD.Se promoveaza numai cunoscutii intre ei,stirile si promovarile au loc de obicei la tigara.Nu recomand…

      (Citează)

  5. Poate Netflix ofera si suport pentru serviciul prestat, sunt penibili din acest punct de vedere. Eu mi-am inchis abonamentul de curand tocmai pentru ca si-au batut joc de mine.

      (Citează)

  6. nashu_mare:
    Vorbesc de limba romana (subtitrare sau dublare) in aplicatie. Aplicatie au toate Samsung-urile, insa poti alege doar din vreo 4 sau 5 limbi subtitrarea, desi exista in limba romana la respectivele seriale/filme.

    Ce model ai? Am doua samsung smart si imi merge pe ambele. Chiar am putut sa vad film titrat si dublat in romana de acum cateva saptamani. (Un tv e de generatie 2014, celalalt e din 2016).
    Dar nu cred ca au introdus titrari pentru toate filmele/episoadele …

      (Citează)

  7. Vad ca scrii zilnic de actiunile Digi, un investitor isi tine in portoluliul actinile respetive cativa ani buni de cele mai multe ori peste 5 ani. Ce vedem in filme ca un om bogat ajunge pe o insula pustie si il suna brokerul si ii spune sa vanda tot nu e investitor. Vanzarea sau cumpararea foarte frecventa se numeste day trade sau swing trade, in Romania nu prea cred ca sunt stock-uri foarte volatile sa se merite riscul.
    Exemplul Tesla daca cumparai pana in 2012 inceput de 2013 cand era la pretul pe actiune sub 30$ acuma e putin peste 300. O suta de actiuni acum 5 ani erau 3000 acum valoreaza 30000.
    FB au inceput la 38 si au mers in jos aproape un an pana la limita de 18$ acum sunt la 147$.
    Apple in 2007 inainte de lansarea iphone-ului au sarit de la 10 la 20$ iar acum dupa 10 ani au ajuns la 153$.
    Daca actinile merge in sus sau jos nu catigi/pierzi bani doar daca vinzi. Sa ne uitam inainte de criza si vedem ca majoritatea sunt mult peste valoarea inainte de criza.

      (Citează)

    • Nu scriu zilnic, nu mă interesează așa tare.

      Tesla da, a avut o evoluție foarte mișto. Inclusiv prin 2013 dacă luai făceai un profit bunicel, din ce țin minte privind evoluția.

        (Citează)

  8. nwradu:
    Dar ce n-au făcut, mai exact?

    Asa cum am scris in articol, folosesc un Mi Box cu Android TV. Aveam aplicatia Netflix instalata care a functionat perfect, pana acum o saptamana, Dintr-o data, fara sa fac update sau altceva, nu mai puteam viziona nici un film. Pe telefon sau PC functiona.

    Am intrat pe chat intr-o duminica si mi-au spus sa astept ca stiu de problema, se va rezolva in cateva zile, sa mai verific eu. Dupa 2 zile aceeasi problema. Intru iar pe chat si atunci mi-au spus ca exista o problema cu aplicatia pe dispozitivele Mi Box, atunci mi-au sugerat sa folosesc un cablu HDMI pana isi revine, la fel sa mai verific eu din cand in cand.

    Am mai stat o zi, am intrat iar pe chat iar atunci am aflat ca de fapt nu era nicio problema, ei nu stiau ce se intampla. Mi-au sugerat iar sa mai astept, fara sa imi extinda abonamentul sau sa-mi dea banii pentru perioada in care nu a functionat, mai ales ca eu le-am explicat faptul ca folosesc netflix doar pe TV, din aplicatia, nu pe telefon sau PC.

    A fost mai usor sa-mi sugereze sa imi inchid abonamentul decat sa investigheze de unde provine problema.

      (Citează)

  9. nwradu:
    Păi problema provine de la faptul că Netflix a scos aplicația de pe toate dispozitivele cu root.

    Am văzut oameni plângându-se că le-a dispărut aplicația și de pe telefoane mai puțin mainstream, care poate nu au cine știe ce certificare google, iar Netflix n-a avut încredere că nu sunt cumva folosite pentru a copia conținutul.

    https://www.engadget.com/2017/05/14/netflix-no-longer-available-for-rooted-android-phones/

    Pai tocmai ca nu are root.

    Vorbesc despre acest dispozitiv: https://www.android.com/tv/xiaomi-mi-box/

      (Citează)

    • Te cred că nu avea root. Mulți se plâng de aceeași problemă. Probabil că Google a crezut că are root din motive știute doar de dispozitiv, cine știe ce certificate i-or lipsi.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus