un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 10 mai 2017

10 May 2017  ·

TEHNOLOGIE  ·

13 comentarii

Un render bazat pe zvonuri și scheme cu viitorul iPhone 8. Are deja așteptatul ecran de mari dimensiuni, iar cele două camere sunt așezate una sub alta pe spate și cam ieșite în afara carcasei:

    13 comentarii

  1. Pai bagi laptopul in geamantanul cu lacat pe care il infoliezi.

      (Citează)

  2. Pe când update la OneNote să-ți dispară task-urile bifate? :(

      (Citează)

  3. E bine ca acel Iphone8 arata fix ca cel de acum 4 generatii, adica Iphone6. Compania si-a atins limita aparent avand in vedere ca nu e in stare sa schimbe aspectul telefonului, insa va vinde fara numar pentru ca e apple si da bine la starbucks.

    Pe de alta parte daca te uiti la evolutia Samsung vei vedea ce diferenta este de la Galaxy s5 la S8 unde se vede clar o evolutie de la generatie la generatie cu o mica exceptie de la 6 la 7 unde nu a fost mare diferenta intrele.

    Huawei vine puternic din urma, iar pentru mie oneplus este o surpriza placuta.

      (Citează)

    • Apple vinde de rupe dar nu schimbă nimic. Și cam ce motive le-ai da ca să schimbe ceva? Luând în considerare că e un business care rupe.
      Și “același design la 3 telefoane” nu e un motiv.

        (Citează)

    • oamenii nu cumpara aifon doar pt design, ci pt intreg pachetul hardware / software / efectul culeanu

      PS. doar pentru gmail / fb / whatsapp… nu si merita bani samy / apple / one+

        (Citează)

    • te-a oprit cineva sa-ti cumperi Samsung?
      lasa-ne pe noi cei mai fraieri sa ne cumparam ce vrem noi.

        (Citează)

  4. Daca se mergea pe principiul asta si in segmentul auto mergeam si acum cu masini care aratau ca in anii 90.

    Tare asta cu pachetul, sunt aceleasi aplicatii fratilor, FB / Whatsupp si inca vreo 2 care sunt prezente pe toate platformele, in rest (15%) din timp sa zicem ca folosesti aplicatii specifice pentru animite servicii, deci asta cu pachetul e un mare bulshit.

    Daca nu o sa aibe probleme majore gen Note o sa rupa la vanzari S8 la cum arata si cum se misca intrucat sincer efectul culeanu s-a mutat la samsung acum

      (Citează)

    • Am un 5S si merge la fel de fluent ca nou desi am ultima versiune de iOS. Poate poti sa imi spui ce telefon cu android din acelasi an nu se blocheaza lunar(as merge chiar pe saptamanal) si nu merge greu.

        (Citează)

  5. Stire: Telekom a scos cea mai buna oferta cu net, dar are site-ul nou foarte greoi, iar RelatiiClienti blocat (centrala răspunde ca.. Eroare).

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus