un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Câteva articole bune de citit astăzi – 21 mai 2017

21 May 2017  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

În București, tinerii căsătoriți vor primi 1.500 de lei. Cererea pentru acordarea sumei trebuie depusă în 45 de zile de la cununia civilă.

Radu Mazăre închiriase Portul Turistic Tomis pentru 2.605 euro/lună. Bine, întreg statul român pare a nu ști să ceară bani pentru închirierea spațiilor sale. De exemplu, întreaga Piața Constituției se închiria cu 1.300 de euro pentru un concert, iar Arena Națională cu 13.000 de euro pentru un meci.

Wacky Races în deșert. Desenele animate sunt reale. Bine, n-am înțeles niciodată acele desene animate, că nu se întâmpla nimic în ele.

Un articol despre reglementarea camerelor video de la bordul autoturismelor.

Bărbatul care primea 35.000 de euro indemnizație de creștere a copilului explică de unde a avut veniturile. Și cu această ocazie demonstrează doamnei ministru că nu e vreo manevră.

Un tânăr care șantaja familia Schumacher a fost condamnat. L-au prins ușor, cerea banii în contul bancar personal.

Cele mai vândute mașini în trimestrul 1. Cea mai vândută rămâne Ford F-150.

37 de sfaturi pentru a folosi mai eficient timpul zilei. Nu musai toate bune sau adecvate, dar sigur găsiți pe acolo câteva pe care să le puteți folosi. Mi-au plăcut 4, 7, 11, 12, 20, 21, 26, 27, 28 (fac deja asta), 32, 33. Unii oameni folosesc o variație a regulii 21 ce zice “dacă apare ceva nou și poți rezolva totul în 5 minute (sau 15), fă-o atunci, nu amâna pe mai târziu”.

Cum a proiectat și schimbat Airbnb interfața site-ului. Lăsând la o parte procesul tehnic, mi-ar plăcea să văd astfel de articole scrise și de dezvoltatorii români ai marilor site-uri de la noi.

Cel mai bun film din anul în care v-ați născut. La mine a fost Return of the Jedi.

Cum s-au îmbrăcat vedetele la nunta Pippei Middleton.

Fotografiile săptămânii. Noroc cu cea cu Bella Hadid, că altfel erau doar dezastre acolo.

În Marea Britanie, Marlboro încerca să trișeze eliminarea brandingului de pe pachete.

    5 comentarii

  1. Legat de inchirierea spatiului, imi amintesc un reportaj despre Casa Poporului care nu este terminata deci nu s-au făcut toate actele ceea ce duce la întrebarea cum de se încasează bani pentru inchirierea de evenimente private.

      (Citează)

  2. Vezi și Shopify (Polaris) și noul Uber. Le găsești pe medium articolele.

      (Citează)

  3. Andu Potorac:
    Vezi și Shopify (Polaris) și noul Uber. Le găsești pe medium articolele.

    Asta e din seria: am citit pe internet… va doare mana sa dati link?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus