un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 26 aprilie 2017

26 Apr 2017  ·

TEHNOLOGIE  ·

8 comentarii

NSFW: Amy Lee Summers.

    8 comentarii

  1. Nu mai bine ii dau lu tanti Marissa compania cu totul si scapam cu totii de ele?

      (Citează)

  2. De ce nu protestează taximetriștii și pentru mai puține țepe date? Sau mașini mai decente, condiții mai bune pt client.
    Piraterie nu e și când îți cere 2 milioane de la aeroport dacă te vede străin?
    Poate că nu e nici Uber soluția, dar câte o pu*a peste bot merită 99% din taximetriști, cu tot cu companiile de care aparțin. :)

      (Citează)

  3. IPhone 8 ar putea avea încărcare wireless. Suna atât de penibil…

      (Citează)

  4. nasa și esa se cam joacă cu focul ignorând avertismentul!

      (Citează)

  5. Apropo de

    Consiliile de administraţie ale principalelor companii din grupul de comunicaţii fixe şi mobile Telekom România, un business de 1 miliard de euro pe an, s-au renunit, marţi, pentru o nouă discuţie despre planul de reorganizare a grupului, în cadrul căreia a fost prezen­tată o nouă organigramă care ar urma să contribuie la efi­cientizarea activităţii gru­pului, au declarat pentru ZF surse apropiate situaţiei.

    , amuzant ce sa zic. Vechiul mit al organizatiilor etatiste, printre care au fost si Romtelecom si Cosmorom, ca de acolo provine majoritatea personalului, permutam casute in organigrama si de maine dimineata va merge totul absolut minunat, chiar daca e cu acelasi personal. Sigur, numai ca nu.

      (Citează)

  6. Doamne…..ce misto e sa fii CEO in America. Nu conteaza cat de bine iti faci efectiv treaba. Totul e sa ai grija la inceput cand iti negociezi contractul…ceva de genul:
    >iti faci treaba->100 mil dolari
    >nu iti faci treaba ->90 mil dolari
    >faci prostie dupa prostie, dormi la birou, iti bati joc de clienti->89 mil dolari etc

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus