blog demisec cu note fine de tehnologie

Urmăriți-mă gratuit pe Instagram și pe YouTube!

Știri despre tehnologie – 21 aprilie 2017

Clock icon

21 Apr 2017

Tag icon

TEHNOLOGIE

Comments icon

9 comentarii

NSFW: Jennifer Irene.

  9 comentarii

 1. #tensiunile

    (Citează)

 2. Nu stiu cum sa zic, nu vreau sa pornesc un versus, dar cind microsoft aplica tacticile lui apple… ne sare mustaru ca nu ne place. Peste gard cum e, ca nu am idee, doar o impresie.

    (Citează)

  • Discuțiile normale versus sunt constructive atunci când au loc în mod civilizat. Eu unul nu văd tacticile Apple la Microsoft, mai ales că sistemul de update la Windows trebuie rezolvat.

   Cu cât vrei să faci mai multe și să oferi versiuni noi tot mai des dai de alte belele – driverele pentru Windows. De asta nu pot trece mulți la 10, că pierzi drivere de imprimante, plottere etc. În același timp MacOS are atâta succes pentru că păstrează tot timpul esența și ce e bun în el. Sunt curios dacă vor reuși să facă Windoes și popular (nu doar necesar) și pentru restul oamenilor, nu doar pentru gameri.

   A, și ar fi interesant să scadă și prețurile, pentru că e cam aiurea să cumperi un laptop de 1000 euro fără sistem de operare – mai ales când vorbim de laptop pentru gaming.

     (Citează)

  • La ce prețuri te referi? Că o licență de Windows este foarte ieftină.

     (Citează)

 3. Daca la fiecare 6 luni iti mai ia un 30 de giga din spatiul de stocare ca sa mai faca ei o reinstalare de cel mai nou windows 10, e normal sa nu iti placa.

  Cred ca sunt in stare totusi sa seteze ca fosta instalare de windows sa fie stearsa in termen de 30 de zile de la actualizare, in caz ca nu o sterge utilizatorul.

    (Citează)

 4. suna interesant treaba cu noile ssd-uri..

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite.

sus