un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Primul trailer pentru Star Wars: The Last Jedi!

15 Apr 2017  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

9 comentarii

Primul teaser pentru Star Wars: The Last Jedi, care este numele oficial al episodului 8, ce va fi lansat pe 15 decembrie. Pare să urmărească acțiunea din episodul 5, din păcate: un viitor Jedi învață forța de la un maestru retras în pustiu, în timp ce prietenii intră în belele cu “imperiul” și probabil va fi nevoie să-i salveze. Nu că nu m-aș duce să-l văd, desigur.

Iată și posterul:

A post shared by Star Wars (@starwars) on

    9 comentarii

  1. Oare Luke nu mai crede in Forta sau vrea sa spuna ca impartirea in Jedi si Sith duce la prea multe razboaie si trebuie unificati intr-o singura structura?

      (Citează)

    • Eu zic ca e clar acum: Luke e sith acum, ca sa nu faca prostii e parcat pe o planeta pustie, pe asta mica a mancat-o in fund sa il caute si el o invata ca sa o corupa, la sfarsit ii zice “jedi e termenati”. Probabil de asta e cautat si el de ala rau, ca a devenit si el rau si puternic, dar nu poate parasi planeta. Mare lucru daca in ultima parte el devine imparat si ea se lupta cu el. #markmywords

        (Citează)

    • cartus: si el o invata ca sa o corupa, la sfarsit ii zice “jedi e termenati”

      Sau poate că ea nu învață nimic și-i spune asta în sensul că e proastă.

        (Citează)

  2. Personal the force bla bla nu ma impresionat. A fost facut doar pentru incasari. Introduci noi caractere, retragi unele mai vechi si in rest… pregatesti lansarea urmatorului.

      (Citează)

  3. Cred ca ii primul film star wars pe care n-o sa-l vad.

    Tipa ma enerveaza, negrul e un actor slab. Singurul care isi da sufletul sa iasa rolul ii cel care-l joaca pe Dameron.

      (Citează)

  4. Eu nici nu stiu de ce trebuie sa-i faca pregatire Jedi fetei, cand ea deja l-a invins pe emo bad guy in filmul trecut chiar si fara pregatire.

      (Citează)

  5. Și mie-mi place tipa.

    Iar chestia cu “pt încasări” mi se pare o aiureală. Orice film, piesă de teatru, carte etc e făcută/scrisă pt a avea spectatori/cititori, ceea ce este BINE. Sau vrea cineva ca toți autorii să scrie precum Kant “Critica Rațiunii Pure”, una din puținele opere atît de greoaie și ermetice încît chiar și cei care au citit-o gen Pleșu spun “n-o citi dacă nu vrei” ?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus