un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Asus lansează un concurs foto pentru posesorii de telefoane ZenFone

11 Apr 2017  ·

TEHNOLOGIE  ·

Spune-ți părerea

Dacă aveți un telefon Asus ZenFone, indiferent de tip sau generație, puteți participa la un concurs foto cu câteva premii bune, la fel ca și anul trecut. Tot ca anul trecut, eu sunt în juriul care va analiza fotografiile și le va alege pe cele mai bune.

Click aici pentru pagina concursului.

Regula este simplă: trimiteți fotografii pe tema “primăvara” și “renașterea naturii” prin formularul din pagina de concurs. Fotografiile nu trebuie să fie modificate în nici un fel, lăsați-le așa cum ies din telefon. Fiecare participant poate înscrie maxim 3 fotografii.

Ca jurat în concurs, sper că nu toate vor fi cu copaci înfloriți, hashtag splendoare în iarbă. Înscrierile se pot face până pe 7 mai inclusiv, așa că aveți ocazia de a prinde momente plăcute în minivacanțele de Paști sau de 1 Mai. Încercați să nu fotografiați o floare, ci să găsiți ceva inedit care semnifică primăvara sau măcar un unghi inedit pentru acea floare.

  • Premiile sunt bune. Premiul 1 este un weekend la ATRA Doftana, pentru două persoane, care-i o pensiune cu o arhitectură ce apare foarte des prin reviste și site-uri internaționale. Are priveliște plăcută și mâncare bună.
  • Premiul doi este un zbor cu elicopterul în zona de nord-vest a Bucureștiului. Veți putea admira de sus clădirile înalte, parcările supraaglomerate și restul elementelor ce fac acest oraș atât de minunat.
  • Premiul trei vă poate aduce două bilete la orice concert din vara 2017, în valoare totală de 900 de lei. Citiți detaliile complete în regulamentul de pe site.

Se mai dau și baterii externe sau stick-uri de autofotografiere. Baftă la găsit subiecte bune de fotografiat! Citiți și review-ul meu pentru Zenfone 3.

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus