un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Trei cuvinte despre Bacon Clubhouse

16 Mar 2017  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

15 comentarii

Rămân la părerea de anul trecut: Bacon Clubhouse de vită este cel mai bun burger făcut de McDonald’s până acum, mai bun și decât Big Mac-ul. Am fost, în Turul Burgerilor, la un număr mare de localuri, unele chiar de fițe, unde am mâncat burgeri mult mai puțin gustoși (și mult mai scumpi) decât ce poți lua rapid de la McD. Nu dau nume, dar coada clasamentului e lungă.

Din ce văd pe net, părerea mea este aproape unanim împărtășită. Cine l-a creat ar trebui premiat cu ceva, de exemplu să fie lăsat, în secret, să cumpere burgerul și după 6 aprilie, data la care va ieși din restaurante pentru toți ceilalți.

Bacon Clubhouse de vită (13 lei, 18 lei meniul) are câteva feliuțe de bacon sub chifteaua de vită. În mod ciudat, al treilea ingredient, clubhouse-ul, nu l-am găsit în sandviș, dar mai conține brânză cheddar, salată iceberg, ceapă roșie și sos. Două alte ingrediente sunt cele mai importante, zic eu: chifla moale, dimensionată exact cum trebuie, și feliile de roșie, care dau o altă viață sandvișului. Dacă vreți și mai multă “viață” în el, adăugați ardeii iuți jalapeno pentru 0,5 lei sau cât costă.

Tare mi-ar plăcea ca roșiile să fie disponibile mereu ca opționale pentru orice sandviș. Eu le-aș pune peste tot.

Am filmat clipul de mai jos pentru McDonald’s și mi-am dat seama de un lucru pe care l-am adăugat și acolo. De câte ori mănânc burgeri cu rețete complexe, las la final o îmbucătură perfectă, de obicei chiar centrul sandvișului, îmbucătură ce conține câteva ceva din fiecare ingredient. Mi se pare important ca la final să iei cea mai bună gură din mâncare. Dacă nu faceți la fel, vă recomand asta.

    15 comentarii

  1. Fix ca in reclama arata.

      (Citează)

  2. Mircea cel vechi

    16/03/2017 la 5:05 PM

    Multumim pt review !

      (Citează)

  3. Chifla cred ca e cu ou si mi s-a parut sa aiba gust de cozonac. Nu a fost rau, interesant gustul, dar e departe de a detrona regele, Big Tasty.

      (Citează)

  4. Am gustat si eu sendviciul, nu e rau, dar fie nu e “amplu”, fie ti-au crescut tie capul si mainile in video ca in desene animate.

      (Citează)

  5. ba tu tocmai ai numit mcdonalds restaurant?
    ‘de capu meu!

      (Citează)

  6. Acu 2 zile,intr-un din ziar din Ploiesti,cineva a pus poza din reclama si poza club-ului cumparat,sub titlul:Cum arata reclama si cum arata comanda.Asa cum se observa,diferenta este evidenta.Asta nu inseamna ca nu e bun,dar nu imi place sa fiu luat de mai prost decat sunt.Na, si apropo de luat de prost ,ce ziceti de babatia care a colindat toate farmaciile si a stabilit ca Dona e cea mai ieftina?Mama si cate mai sunt…

      (Citează)

  7. Nu mi se pare a fi peste big tasty. Doar pâinea e ceva mai altfel. In rest, nimic special.

      (Citează)

  8. Radule. Da de cand Mec-ul e restaurant?

      (Citează)

  9. Mor cand aud replici de genul celor de mai sus.Fast food-urile sunt considerate restaurante, ce e asa greu de inteles?
    Burgerul nu mi s-a parut cine stie ce, tot big tasty e baza. :)

      (Citează)

  10. +1 pentru pret!!! (ca ai spus pretul)

      (Citează)

  11. ca tot isi da lumea cu parerea pe aici, am mancat clubhouse de chicken, nu a fost rau, dar nu mi s-a parut nu stiu ce realizare…
    dupa parerea mea, tot royal deluxe mi se pare cel mai bun.

      (Citează)

  12. Chifla e mai buna decat la Big Mac. Si trebuie sa te aprob la partea cu rosiile, transforma orice sandvici.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus